woensdag 31 oktober 2018

Vuurwerk gewonden

Het aantal slachtoffers van een vuurwerkongeval is voor het tweede jaar op rij gestegen. Met name jongens en mannen tussen de tien en dertig jaar raakten gewond door illegaal vuurwerk. Vuurwerkslachtoffers spoedeisende . Bij de afgelopen jaarwisseling is het aantal vuurwerkslachtoffers voor het tweede jaar op rij gestegen.


Vuurwerk gewonden

Opnieuw meer slachtoffers vuurwerkongevallen. Op december en januari zijn in totaal 385 . Zes vuurwerkslachtoffers van de afgelopen nacht worden woensdagochtend nog geopereerd. Vooral brandwonden en oogletsel. Zowel op de huisartsenpost als bij de SEH.


Tijdens oud en nieuw moesten er vuurwerkslachtoffers naar de ziekenhuizen in Brabant. Het jongste slachtoffer is drie jaar oud. Het totale aantal vuurwerkslachtoffers is met procent gestegen ten opzichte van de vorige jaarwisseling. Er waren op december en 1 . Mogelijk hadden mensen daardoor geen goed zicht op het vuurwerk. Landelijke cijfers over het aantal vuurwerkslachtoffers worden in de loop . Van de slachtoffers die zich bij de . Rondom elke jaarwisseling raken mensen gewond door vuurwerk.


Vuurwerk gewonden

Naast de vuurwerkslachtoffers die op een SEH-afdeling behandeld werden, bezochten naar . Vorig jaar waren het er 3 . De helft van de slachtoffers was omstander en is geraakt . In de voorgaande jaren daalde het aantal vuurwerkslachtoffers op de Spoedeisende Hulp, maar daar is inmiddels geen sprake meer van. Rotterdam veertig vuurwerkslachtoffers die veelal gewond raakten door kleine vuurpijlen. Bij de laatste jaarwisseling is ongeveer de helft van die slachtoffers gewond geraakt door het vuurwerk van iemand anders. We zien heel veel . De slachtoffers werden met brandwonden aan hals, armen en . Bij een explosie in een vuurwerkfabriek in het noordwesten van Turkije zijn zeker mensen om het leven gekomen. Er vielen ook bijna 100 . EINDHOVEN - Ziekenhuizen in de regio noteerden deze nieuwjaarsnacht maar weinig slachtoffers van vuurwerk en evenmin liep het storm . Dylano van raakte ook gewond.


Bij hem kwam per ongeluk vuurwerk in zijn laars. Daardoor liep hij grote verwondingen op aan zijn voet en . In vergelijking met vorig jaar zijn er minder vuurwerk -slachtoffers in het ziekenhuis beland. De Veiligheidsregio laat weten dat het om zeven . Volgens een correspondent ter plaatse is er vermoedelijk iets misgegaan met vuurwerk.


Vuurwerk gewonden

Den Bosch en Berlicum hadden nog illegaal vuurwerk thuis. DEN BOSCH - De twee mannen die . Een van de slachtoffers raakte gewond door zelf geknutseld vuurwerk. In Ziekenhuis Gelderse Vallei werden acht mensen behandeld die door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts