donderdag 25 oktober 2018

Cao po 2020 verlof

Cao po 2020 verlof

Langdurend zorgverlof (imperatief, zonder behoud van salaris). Algemeen erkende feestdagen zoals genoemd in art. CAO PO vallen onder het vakantieverlof. Dat betekent dat deze dagen van het verlof.


Cao po 2020 verlof

Overig kort buitengewoon verlof (imperatief). Zie voor meer informatie artikelen 8. Het geboorteverlof en aanvullend geboorteverlof is opgenomen in de tekst onder artikel 8. L CAO - PO : Het salaris bij aanvullend . In de Cao PO is het recht op aanvullend geboorteverlof opgenomen in artikel 8. Andere afspraken zorgverlof in cao. Download dan de regeling die op jouw situatie van toepassing is. In onderstaande artikelen vind je meer informatie over dit onderwerp.


In de cao van het PO is opgenomen dat het salaris van de betreffende . Als je ziek wordt tijdens het langdurend zorgverlof , betaalt je werkgever je alleen door over de uren die je tijdens je verlof zou werken. Let op: in je cao of . In deze Cao is nog aanvullend bepaald dat de . Mag ziekteverlof worden afgetrokken van je saldo Jaartaak? Studieverlof van de leraar . Verlof wegens zwangerschap of bevalling. Onder buitengewoon verlof als bedoeld in artikel 8. Voorwaarde van extra. Vaak krijg je ook verlofdagen voor overlijden of huwelijk van naaste familieleden.


Cao po 2020 verlof

Meestal staan er in jouw cao ook. Bijlage IX Regeling Spaarverlof PO . Op verzoek van de werknemer kan de werkgever het verlof opschorten of. Wat zijn de regels rond onbetaald verlof en waar moet je als.


De werknemer mag het verlof gespreid opnemen. Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard. Je krijgt je studiekosten vergoed en uren verlof om te studeren. Complete informatie over de CAO primair onderwijs en basisonderwijs. Verdeel de overige taken eerlijk over het team en bereken elk verlof.


Cao po 2020 verlof

Taakberekening- PO kenmerkt zich door snelhei invulgemak, overzicht en flexibiliteit. Staat het aanvullend geboorteverlof opgenomen in de cao po en vo? L cao - PO staat: “ Geboorteverlof na de bevalling van . Het primair onderwijs ( po ) heeft een nieuwe cao.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts