woensdag 31 oktober 2018

Gebruiksaanwijzing vuurwerk

Lees de gebruiksaanwijzing van te voren. In het donker kun je deze niet lezen. De veiligheidsvoorschriften en gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Nederlandse gebruiksaanwijzing. Valt een van deze dagen op een zondag?


Welk vuurwerk is veilig?

Dan mag vuurwerk ook . Voorlichting, advies en handleidingen. Een paar basistips voor een veilige oudjaarsavond. Plaats vervolgens de cakebox of multishot op een vlakke bodem.


Vuurwerk - etiket01. Maak veilig gebruik van vuurwerk. Kies een aangepaste schietplaats: een open zone die vlak, horizontaal . Voorkom gevaarlijke situaties en volg de stappen om veilig vuurwerk af te steken!

Description: vuurwerk gebruiksaanwijzing etiket. Veiligheidsvoorschriften en gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen! Lees altijd de gebruiksaanwijzing. Gebruik wettelijk . Steek weigeraars ( vuurwerk dat niet is afgegaan) nooit opnieuw aan. De kans is groot dat het te snel . Lees voor gebruik van het vuurwerk de gebruiksaanwijzing goed door – en houd je daaraan.


Wacht hier niet mee . Stop vuurwerk nooit in een jas- of broekzak. Draag bij voorkeur geen laarzen, of bedek de laarzen met je broekspijpen. Strijkers, lawinepijlen, mortierbommen, flowerbeds,. Westvoorne - Tijdens Oud en Nieuw mag vuurwerk worden afgestoken.


Als u vuurwerk afsteekt volgens de gebruiksaanwijzing heeft u weinig . Bewaar vuurwerk op een veilige, droge plek. Het is belangrijk om alleen goedgekeurd (legaal) vuurwerk te kopen bij erkende verkooppunten met een vergunning. Zorg er ook voor dat er na het afsteken van vuurwerk geen ongelukken gebeuren en lees daarom eerst de gebruiksaanwijzing.


Knalvuurwerk blijft gevaarlijk. Drink geen alcohol voor en tijdens het aansteken van vuurwerk.

De gemeente zorgt ervoor dat u alleen legaal vuurwerk kunt kopen op de. Lees voor het afsteken van geluidsarm vuurwerk aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts