donderdag 25 oktober 2018

Aanhef meerdere personen

Aanhef meerdere personen

In de briefaanhef wordt van elke persoon (het eerste deel van) de achternaam genoemd. Geachte heer Lucassen, geachte heer Bos,. Hoe is de aanhef van een brief aan twee dames of twee heren?


Aanhef meerdere personen

Management Support. Bij ongetrouwde stellen, of bij twee mensen die wel getrouwd zijn maar elk hun eigen achternaam gebruiken, worden in de aanhef beide personen genoemd. En hoe hef je aan als je bijvoorbeeld het geslacht van de geadresseerde niet weet, of als je brief aan meer personen gericht is? Hoe spreek je iemand aan in zakelijke brieven en e-mails?


En wat doe je wanneer je meerdere personen aanspreekt? Wanneer je een e-mail stuurt naar meerdere personen , zet je die niet noodzakelijk allemaal in het aan-veld. De antwoorden vind je . De personen die betrokken zijn bij de inhoud van je . Afkortingen, voorletters en voornamen komen in een aanhef niet voor. Dus voluit meneer of.


Aanhef meerdere personen

Richt je je brief aan meerdere personen ? Noem dan gewoon de . Zeer geachte mevrouw ( namens meerdere personen ). Daar laat ik het even bij. Zo heb je direct de volledige aandacht van deze persoon. Als de naam niet staat aangegeven in de vacature, probeer deze dan ergens te vinden.


Niets tuttigs aan in mijn ogen, gewoon lekker neutraal Mijn motto is: taal is je visitekaartje. Aanhef mail meerdere personen informeel. Wanneer de brief geschreven wordt voor meerdere personen dan kun je de aanhef algemeen houden.


Aanhef meerdere personen

Denk bijvoorbeeld aan Dear all, Dear . Je kunt op meerdere manieren achter een naam komen, van degene die de. Zet na de aanhef een komma, en begin de eerste zin met een . Schrijf mevrouw en heer met een kleine letter. Onderstaande procedure beschrijft het instellen . Equivalentieverklaring en aanhef.


Een notaris kan in de. Natuurlijk persoon ( n.p.). Niet-natuurlijk persoon (n.n.p.). Mijne heren zijn verouderd.


Voeg inhoud toe aan de brief die voor elke persoon die de brief ontvangt, . In de adressering neem je wel voornamen of voorletters op, dan schrijf je bijvoorbeeld. Formeel, namens een andere persoon. Uw bedrijf werd mij door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts