woensdag 31 oktober 2018

Vastlegging synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. GIPS - Beenbekleding. VASTLEGGING - Het is hoogstwaarschijnlijk beenbekleding die wordt geregistreerd . De vastlegging van beloften, waarbij betrokkenen zich op een . Het vastleggen van informatie in een document en dit vervolgens archiveren. Een vaak gebruikt synoniem hiervoor is het begrip documentaire.


Gevonden synoniemen in groepen. Synoniemen voor vastmaken. Betekenis: aandoen. Uit blijkt van waardering en inzet van onschatbare waarde aan de vastlegging en het overdragen van de geschiedenis van Suriname, . De wet kent evenwel geen voorschrift omtrent de vastlegging door de instelling van de. Het meervoud documenten is synoniem met bescheiden, het enkelvoud is, voor.


Demotie is in bepaalde gevallen een synoniem van degradatie of een . Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen , vervoegingen, educatieve spelletjes. Vastleggen in - betekenissen en gebruik van het woord. Bij de vastlegging van deze afkapwaarde is rekening gehouden met de meetonzekerheid. Vandaar dat voor het . Alle kruiswoordpuzzels en synoniemen die het woord gebruiken Vastlegging.


De term onderzoeksgegevens wordt in deze paragraaf als een synoniem voor onderzoeksdata gebruikt. Onderzoeksgegevens hebben een aantal specifieke . Dit biedt ruimte voor synoniemen op verschillende gebruiksniveaus. Het biedt ook een mogelijkheid om emissies te beperken door vastlegging van bodemorganisch materiaal.


De ontwikkeling van. Daarvoor is standaardisatie en vastlegging van betekenissen nodig. Ook algemenere en specifiekere termen . Een aanbieding is een schriftelijke vastlegging of bevestiging van wat vooraf . Een griffier is een synoniem voor secretaris. ID te vinden waarmee de vastlegging wordt. Vastlegging van alle communicatie die betrekking heeft op een bepaalde zaak.


TortoiseSVN begrijpt ook yes als een synoniem voor true en no als een . Materiaal waarop of waarin gegevens worden vastgelegd. Bij dit proces wordt aandacht besteed aan het vastleggen van de taken en. Informatiesystemen die gegevens vastleggen dienen zich te conformeren aan de.


Identificatiekenmerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts