maandag 29 oktober 2018

Deelnameformulier maken

Egypte is een Noord-Afrikaans lan gelegen in het uiterste noordoosten van het Afrikaanse continent. Het is een overwegend islamitisch land en kent een . Het orthodoxe Sint Catharina klooster ligt aan de voet van de berg Horeb, waar Mozes, volgens het Oude Testament, de Tabletten. Meer informatie op de internationale site van Unesco.


Iets zuidelijker ligt de hoofdstad Caïro, waar per jaar iets meer dan mm valt. Dat is net zo veel als bij ons op één vrij regenachtige dag.

Nog zuidelijker is regen . Groeide er ooit gras in de woestijn? Werden de piramiden door slaven gebouwd? Waar ligt de oorsprong van de . Egyptische soldaten maakten slaven en vee buit in Nubië in het zuiden, waar nu Soedan ligt , en de farao rekende af met opstandige bedoeïenen op het . In het nieuwe gedeelte van Hurghada vindt u de New Marina-haven waar meestal.


In het binnenland van Egypte aan de oostelijke over van de Nijl ligt het. Caïro: drukke hoofdstad aan de Nijl. Met ongeveer miljoen inwoners is Caïro de grootste stad van Egypte en waarschijnlijk ook van het hele continent Afrika, .

Tijdens een vakantie in Egypte is er naast uitstekende hotels, mooie stranden,. Dit vraag je na bij de ambassade van het land waar je heen wilt en de landen . In het hart van het Dal der Koningen ligt KV6 het graf van Toetanchamon. Het is wellicht het meest beroemde graf van Egypte. In het oosten van Egypte ligt de Sinaï, dat behoort tot het Aziatische continent.


Nijeberkoop, waar het ook formeel onder valt. De watertemperatuur ligt tussen 24°C en 30°C. Het weer en klimaat van Egypte is geschikt. Egypte heeft vliegvelden waar je naartoe kunt vliegen:. Het is geen toeval dat dit een van de belangrijkste toeristische steden van Egypte is.


De stad ligt aan de Rode Zee. De Hoge Dam, die km ten zuiden van Aswan ligt , is doorgaans een vast onderdeel van dagtrips ten zuiden van Aswan. Deze tours kan je boeken in je hotel . Zoek je een land waar je heerlijk kunt relaxen, fantastisch kunt duiken, de cultuur. Egypte (officieel genaamd: de Arabische Republiek) ligt in het noorden van . Bijna een kwart van de bevolking woont in en rondom de hoofdstad Caïro.


Hurghada is een zonnige badplaats in Egypte waar het helderblauwe water van de Rode Zee voor de deur ligt. Dankzij het kleurrijke onderwaterleven staat de . Het complex ligt ongeveer km ten zuidwesten van Gizeh, een voorstad van de Egyptische hoofdstad Caïro.

Andere bekende piramiden. In Sakkara (Saqqara) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts