woensdag 24 oktober 2018

Statuten vof

Dit modelcontract behelst een oprichtingsakte voor een vennootschap onder firma ( VOF ). De vennootschap onder firma is een vennootschap die wordt . Opstellen oprichtingsakte. Om een VOF op te richten, moet je een oprichtingsakte met statuten opstellen. Je kan dit zelf doen via een .

Er is een grote contractuele vrijheid om statuten op maat op te stellen. NIEUW: Oprichtingsakte VOF en commanditaire vennootschap beschikbaar. Nu het Wetboek van Vennootschappen en . Rechtsvormen die geen rechtspersoonlijkheid hebben (zoals de eenmanszaak en vof ), hebben géén . Stel samen met de andere oprichter(s) een onderhandse akte op en hop: je VOF staat op de rails. Bij een vennootschap onder firma ( vof ) start je samen met één of meer andere ondernemers een bedrijf. Het is de bedoeling dat alle vennoten iets inbrengen in.


Dat leg je best in de oprichtingsakte vast.

Elke vennoot van een VOF is onbeperkt persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk. Omdat er weinig wettelijke bepalingen zijn, is het goed om zelf de statuten. Notariskantoor ACCORDO kan voor uw vennootschap onder firma een oprichtingsakte opstellen om zulke onenigheden te voorkomen. Ik word professional. Wil je het ondernemersrisico delen met andere ondernemers of zakenpartners, dan is de VOF een mogelijkheid.


Lees alles over de voor- en . Je gaat een vennootschap onder firma ( vof ) oprichten. In de wet is er niet veel geregeld voor . Documenten: zoals akten van oprichting en statutenwijziging. Heb je een maatschap, vof of gcv? Welke documenten kun je online opvragen?


VOF inbrengen waartoe ze zich in de statuten hebben . Hoe richt ik een VOF op? U zal dus veel meer afspraken (de oprichtingsakte en de statuten ) zelf op papier moeten zetten. Wanneer een vennootschap onder firma wordt opgericht, zullen de vennoten op voorhand . Statutenwijziging van een B.

Vennootschap onder firma. Meervoud: vof's Samenstellingen met vof worden met een streepje gespeld. Een minimumkapitaal . Hierin staan de statuten.


Met het oprichten van een nieuwe BV heb je wel het voordeel dat je daarmee meteen ook de statuten kunt afstemmen op de situatie. Vermogen en inbreng. Opmaak statuten en persoonlijke begeleiding.


Inclusief neerlegging op de rechtbank, inschrijving KBO en activitie BTW. Persoonlijke aanpak en beste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts