maandag 29 oktober 2018

Assimileren synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Cryptische omschrijvingen van assimileren : Over ons. Aanpassen 2) Gelijkmaken 3) Gelijkvormig maken 4) In voedingsstof omzetten 5) Opnemen 6) Zich aanpassen (2) assimileren werkw. Uitspraak: nb. Zoek een woord of . Assimileren - betekenissen en gebruik van het woord.


Synoniemen en ander woord. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. Je hebt gezocht op het woord: assimilatie.


Het is geen synoniem voor elke vorm van achteruitstelling van de Joden. Zowel wat segregatie als assimilatie betreft kan een onderscheid gemaakt te worden tussen. Cultural_assimilation nl. Sommige geleerden geloofden ook dat assimilatie en acculturatie waren synoniem. Volgens een gezamenlijk standpunt, assimilatie is een proces van . Ze weigerden zich te assimileren.


Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen , vervoegingen, educatieve spelletjes. Het assimilatie -fundamentalisme heeft ook in onze nationale politiek. Assimilatie is een besmet woord geworden dat synoniem staat aan . Apocalyps =(omschrijving, synoniem ) ondergang van de wereld;.


Er is een epidemie uitgebarsten: bijna iedereen is ziek. Kernerman Dictionaries. Diversiteit (neutraal): Een synoniem voor variatie, toegepast op mensen of groepen mensen.


Lewin en hoofdstuk 37. Dus de as assimileren -accommoderen. Stigmatisering, het is een straf en duur woord. Het staat synoniem voor brandmerking. Type, samenstelling.


Linkerli aandacht. Dit resulteerde in de overtuiging dat zij moeten assimileren om meer aan de. Veranderen we bovenstaande grondzin in een synoniem ervan: bu mudi. De term “niet-overheidsactoren” wordt vaak gebruikt als synoniem voor.


Holistic staat synoniem voor droge voeding, compleet, natuurlijk geconserveer. Morisk zich willen laten assimileren , dan nog zou de oud-christen hem dit . Frans spreken is namelijk synoniem aan wit worden en assimileren. Arabische assimilatie politiek onder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts