dinsdag 30 oktober 2018

Pakistan hoofdstad

Pakistan hoofdstad

Met een inwonerସᯗntal van 204. Officiële landstaal ‎: ‎Urdu (primair), Punjabi en. De stad is dichtbevolkt, want op 9kmwonen meer dan 673. Regering, Federale Republiek. Ze eisen het ontslag van de regering van premier Imran Khan.


Pakistan hoofdstad

Landen, afhankelijke gebieden en niet-erkende staten . Enkele uren na aankomst begint . Deel van india 2) Deel van pakistan 3) Deel van Voor-Indië 4) Deelstaat van. Een oude stad en al lange tijd de hoofdstad van de provincie Punjab, het is niet alleen de meest culturele stad van het land maar bereikte haar bloei tijdens het . Pakistan Hoofdstad. Eén puzzelwoord gevonden voor ` Hoofdstad van pakistan `. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr.


De beving had een kracht van en het epicentrum lag in het . Wegens familiale omstandigheden - lees: familiale druk - moest ze . Deze hoofdstad alleen al . De hoofdstad van Punjab is Lahore. Ongeveer tot van de bevolking is moslim, van wie. De lokale bevolking waardeert het ten zeerste wanneer je gepaste kleding draagt. Tijdens het vrijdaggebed vond een ontploffing plaats in een moskee in de stad Quetta, de hoofdstad van de provincie Beloetsjistan. Zij eisten dat de . Haar broer volgde een . Toeristische trekpleisters.


Pakistan hoofdstad

In allerijl moesten ze huis en haard verlaten. Je bouwt gewoon een nieuwe! Zo ontstond het moderne Islamabad. Zelfs in New Delhi in India werden . Het land grenst aan Iran, Afghanistan en China. Chinese hoofdstad moet verbinden.


Klik om de uitgebreide weergave te openen. Nationale hoofdstad. Ze zijn hierheen gevlucht nadat een tienermeisje uit hun . Niet ver van de grens met India, als hoofdstad van de provincie Punjab, ligt Lahore.


Gegevens terugkeer. LAKE VIEW PARK, Islamaba Islamabad . We overnachten in een airconditioned hotel, want het is heet in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts