donderdag 26 oktober 2017

Meervoud etui

Meervoud etui

Veel mensen vinden het een lastig woord. Lees verder om erachter te komen wat het juiste . Het woord etuis staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Meervoud van etui is etuis. Wil je weten welk lidwoord er voor etui moet? Of weet je niet of het jou of jouw etui is?


Meervoud etui

De Nederlandse taal goed . Je hebt gezocht op het woord: ETUI. De correct gespelde meervoudsvorm voor etui is: Etuis. Elke dag een e-mail ontvangen met de oefening? Hoe spreek je etui uit?


Bekijk hier de betekenis van etui. Deutsch: mäppchen . In principe wordt in het Nederlands de meervoudsvorm van een substantief als. In dit artikel leg ik uit wat de regels zijn bij het meervoud. De meervoudsvorm - eren komt maar bij een paar woorden voor. Een etui is een klein tasje waarin bijvoorbeeld schrijfgerei, tekenmateriaal of rookgerei zit.


Materiaal == Etuis werden oorspronkelijk van leer vervaardig . Franse meervoud cadeaux geldt in het. Dat geldt dus ook voor het meervoud van bureau, etui , televisie enzovoort: bureaus, etuis , televisies. Ook het verkleinwoord van deze woorden . KENNEN EN KUNNEN GEBRUIKEN. In de zinnen hieronder staat woorden die nog in het meervoud moeten worden gezet.


Door het slechte weer . De juiste meervoudsvorm van cadeau is cadeaus. Regel: de apostrof wordt gebruikt in het meervoud van woorden die eindigen op een. Als je woorden in het meervoud schrijft, schrijf je deze soms met één medeklinker en soms met twee. In mijn etui zitten vele soorten pe. De leerlingen lezen de opgegeven woorden aandachtig en.


Meervoud etui

Wat is de juiste meervoudsvorm ? Dit woord heeft geen meervoud. Start studying Nederlands H spelling opdracht in meervoud zetten. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. De meeste zelfstandige naamwoorden zet je in het meervoud door er een standaard.


Geen verzendkosten en snelle bezorging! Ik heb mijn etui vergeten, maar ik mag Latifa. Beslissen is vaak . Oefening meervouden 2. Laat alle vragen zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts