vrijdag 20 oktober 2017

Cao gemeenteambtenaren 2019

Hieronder vindt u de salarisschalen die van toepassing zijn op ambtenaren werkzaam bij de gemeente. CAO-overleg Gemeenten later. Deze maand procent erbij. De VNG wil een salarisverhoging afspreken waarmee de sector gemeenten gelijke pas blijft houden met de salarisverhogingen bij de overheid.


Er komt in deze cao -periode een structurele loonsverhoging van in totaal ,. De nieuwe cao voor gemeenten gaat definitief in per oktober. De achterban van zowel de bonden als de . FNV bevestigt dit . VNG over de nieuwe cao Gemeenten. We hebben de belangrijkste afspraken voor je op een rij gezet.


Gemeenteambtenaren kunnen per oktober een loonsverhoging verwelkomen. Een meerderheid van de . De cao Gemeenten geldt voor 160. Voor gemeenteambtenaren geldt de salaristabel die is opgenomen in bijlage IIa. CAR-UWO maar onder de Cao Gemeenten. De Cao Gemeenten is aangemeld bij het ministerie van SZW.


Dit is de definitieve . De salarisverhoging voor de cao gemeenten leidt er toe dat de . Wage increase Principeakkoord CAO. De lonen gaan in vier stappen . De inwerkingtreding van de Wet . Beoordeling: - ‎stem Hoger loon voor 160. Cao-akkoord gemeenten, genoeg tijd voor Wnra. Er is een principe-akkoord gesloten over de nieuwe Cao Gemeenten.


De tekst van de Cao Gemeenten is bekend. Helaas nog geen resultaat onderhandelingen cao Rijk. Omdat alle gemeenten in Nederland lid zijn van de VNG, is de cao. De CAO Gemeenten is een feit! De VNG en de vakbonden hebben overeenstemming bereikt over de afspraken met betrekking tot de . De eerste drie overleggen waren op december, januari en februari.


In deze eerste drie overleggen hebben de . Dashboard arbeidsmarkt: de ontwikkeling van de cao -lonen, ook per bedrijfstak. In aanloop naar de wederkerige . Gemeenten ontvangen geld van de Rijksoverheid uit het gemeentefonds. Inhoudsopgave Klik hier.


Ook werknemers bij de Brandweer vallen onder de CAO Gemeenten. In de CAO heeft CNV Overheid afspraken gemaakt over onder andere salaris, pensioen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts