dinsdag 17 oktober 2017

Buren willen geen schutting

De erfafscheiding kan een bron van burenruzies zijn. Staat bij een huurwoning de erfafscheiding op de erfgrens , dan is de huurder . In de achtertuin mag de erfafscheiding maximaal meter hoog zijn. Achtertuinen: regels voor de aanleg, het onderhoud en het gebruik.


Buren willen geen schutting

Met een schutting, muur of heg kunt u uw tuin scheiden van die van uw buren. Deze erfafscheiding staat op de erfgrens tussen de twee tuinen. Dan mag dit alleen als de boom, heg of struik niet boven de erfafscheiding van maximaal twee meter hoog komt.


Hebben de buren er geen . Dit kan een natuurlijke vorm hebben of kan een constructie zijn zoals een schutting . Een schutting tussen een huurwoning en koopwoning. Gaat het om een erfafscheiding in de achtertuin (meter hoog)? Dan kan dit aan de eigenaar van de . Voor nieuwbouw en bestaande bouw gelden voor zowel de voortuin als voor de achtertuin naast de hoogte van de erfafscheiding de volgende regels volgens . Bij veel huurwoningen hoort ook een tuin , waarin de huurder naar hartenlust kan.


Buren willen geen schutting

Bomen mogen niet worden geplant binnen meter van de erfgrens , voor . De tuin is geëgaliseerd. Erfafscheiding voor en naast de woning: maximaal meter hoog. Wat verwachten jullie van mij voor het onderhoud van mijn tuin ? Een erfafscheiding is in principe voor rekening van de huurder. Zo weet u zeker dat u uw erfafscheiding , zoals heg, hek of schutting, op de goede plek in uw tuin zet.


En u voorkomt een conflict met uw buren over de grenzen . Erf- en perceelafscheidingen zoals tuinmuren en schuttingen van beton of hout, maar. Als u een heg of een rij coniferen als erfafscheiding. Tuinonderhoud en erfafscheidingen.


Buren willen geen schutting

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van uw tuin. Hieronder leest u de tips en informatie van Vivare over tuinonderhoud. Wat kan ik met mijn buren afspreken over de tuin , de erfafscheiding en achterpaden? Hoe hoog, breed en diep mag je tuingebouw zijn? We beantwoorden al je . Moet je met de buren overleggen?


Het onderhoud bij huurwoningen lijkt eenvoudig verdeeld. Besluit verantwoordelijk voor het onderhoud aan tuin , oprit en erfafscheiding. Zorg dat uw tuin er netjes uitziet.


Een niet goed onderhouden tuin is vaak een bron van ergernis voor de buren. Het is bijvoorbeeld een haag of schutting . In deze folder besteden wij aandacht aan de tuin op het moment dat u uw huurwoning gaat verlaten. Overhangende takken, wel of niet snoeien? Bomen en heesters groeien geregeld tot in de tuin van de buren, meestal omdat de tuinier bij het planten niet wist hoe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts