maandag 30 oktober 2017

Achternamen

Achternamen

Uit , de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. In dit verband is de term familienaam dus duidelijker dan achternaam. Alle namen in de top 1klinken oer-Hollands. Achternaam Top (tussen alle namen).


Achternamen

Een verklaring van een naam wordt indien mogelijk gegeven. Nederlandse FamilienamenBank verplaatst naar CBG-domein. Deze achternamen komen het vaakst voor in alle landen in Europa. En dit is ook wat de meest voorkomende achternamen betekenen.


Haar dubbele achternaam duidt niet op een adellijke komaf. Iedereen in de Spaanstalige wereld heeft namelijk twee achternamen. Maar nee: volgens de CBG Familienamenbank komt deze naam uit China en . Vul de achternaam (familienaam) of achternamen in, precies zoals ze voorkomen in het paspoort van de aanvrager of diens nationale identiteitskaart of een . Wat opvalt aan de lijst, is het aantal landelijk populaire achternamen. Op nummer en staan Jong, Wit en Jansen. De achternaam Jong is nog zelfs de . Patroniemen met Bijbelse achtergrond.


Achternamen

In de groene omgeving van Waddinxveen is veel te zien. Wat zeggen de meest voorkomende achternamen in Waddinxveen over zijn . Een puzzel: de voornaam - het tussenvoegsel - de achternaam. Zoetermeerse achternamen in de historie. Om uw achternaam te mogen wijzigen, moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen.


Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen naamswijziging voor . Een verzoek tot wijziging van uw achternaam kunt u indienen bij Justis. Hiervoor gelden strenge voorwaarden. Op de website van Justis . Bij deze namen vindt men het aantal naamdragers volgens de . Verder zou de naam weleens afgeleid kunnen zijn van de persoonsnaam Karst( en).


Zijn de achternamen van de inwoners van Castricum . Bekijk de Canonclip over Napoleon, want dankzij hem hebben we achternamen. Uniek onderzoek naar ruim 14. De site heeft de twintig meest voorkomende achternamen op een rijtje gezet. Op twee en drie staan respectievelijk Duyn en Duijn. Zelfstandig naamwoord.


Vaak komt ook Innocenti (onschuldige) voor in Toscane en Esposito (buiten gelegd) in Campania. De top tien meest voorkomende achternamen van Italie zijn:. In de top twintig komen ook een aantal bijzondere achternamen voor. Zo volgt op nummer dertien de achternaam Smit.


Achternamen

Je kan daarbij achterhalen hoe vaak jouw achternaam voorkomt in. De naam verwijst naar waar men vandaan kwam, aangezien in de tijd van het vastleggen van . Beoordeling: - ‎28. De Larense achternamen lijken hun oorsprong te vinden in de Franse taal.


Het laatste tabel geeft je de meest voorkomende Engelse achternamen in verschillende landen op basis van gegevens van recente volkstellingen in die landen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts