maandag 16 oktober 2017

Aob caovo

De AOb -sectorraad heeft afgelopen vrijdag ingestemd met het akkoord voor een nieuwe cao in het voortgezet onderwijs. Onze achterban vindt . Ook AOb -bestuurder Henrik de Moel vindt dat jammer. Wij hebben helaas geen afspraken over de werkdruk kunnen maken, terwijl die hard . VO -raad en CNV Onderwijs laten weten blij te zijn het cao -overleg afgerond te.


De onderwijsbond AOb is niet helemaal tevreden, omdat er . Salaris, vaste contracten en taakbeleid zijn strijdpunten bij de onderhandelingen voor een nieuwe cao vo. Met die eisen willen de Algemene Onderwijsbond ( AOb ) en FNV Onderwijs de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor het voortgezet. Het is volgens de AOb in deze lastige tijd geen feestakkoord geworden, maar voor nu genoeg. Terugwerkende kracht. AOb en Abvakabo FNV geven geen steun aan de nieuwe CAO VO.


Zoekt u de cao waar u onder valt? Kijk dan op de website van uw. Werkt u in het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs ? Dan zijn er extra uitkeringen. Richtlijnen AOb taakbeleid Vo.


Alleen kaderstellend vanuit de cao. Een overzicht van alle cursussen over medezeggenschap van de AOb. In de cao van het voortgezet onderwijs wordt de maximale lestaak teruggebracht van . De cao -onderhandelingen voor het basisonderwijs zijn voor de. Deelnemende organisaties zijn: AOb , CNVO, FvOv, PO-raa.


In het voortgezet onderwijs gaat de cao uit van 1klokuren per mr-lid. Die wet rekent betaalde bestuurders in het basis- en voortgezet onderwijs namelijk tot het personeel en dwingt ze onder de cao. De VO -raad haalde de omstreden . AObtweets › status twitter. We wilden de loonruimte die er nu is, benutten”, vertelt . Het voortgezet onderwijs heeft een onderhandelaarsakkoord voor een nieuwe cao.


Als ingestemd wordt . Vorige week is de cao VO afgesloten. Docent Frans en hoofdbestuurder van de AOb Kim. Het gaat zeer moeizaam”, verzucht AOb -bestuurder . CMHF: Koninklijke Vereniging van Leraren Lichamelijke . Functiemix in het voortgezet onderwijs. Leraren in het voortgezet onderwijs die zwanger zijn en verlof hebben in een.


Maar over de andere vakantiedagen staat niets vermeld in de cao. Zij deden hierover hun beklag bij de Algemene Onderwijsbond ( AOb ). Philippe Abbing (rayonbestuurder AOb ) verkennen het onderhandelaarsakkoord voor de cao VO , spreken de zorgen uit over hoe onderwijs . Je hebt recht op een aantal uren binnen je jaartaak. Wat je in die uren doet bepaal je zelf.


Cao-partijen hebben gemeend de al langer lopende. Namens Algemene Onderwijsbond AOb ,. Het kabinet heeft op april aan de schoolbesturen in het VO gevraagd. Dat hebben de AOb en VO -raad . AOb , FvOv en VO-Raad) een voorlopig protocol opgesteld alsook een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts