woensdag 25 oktober 2017

Economie brazilië

Economie brazilië

Opstart vergelijkbaar met de bvba , met dus bijvoorbeeld een notarisakte. Zwaardere administratieve en boekhoudkundige verplichtingen dan de cvoa. Tussen de verschillende letters van de afkorting worden geen punten geplaatst.


Economie brazilië

De huidige kapitaal- en kapitaalbeschermingsregels voor de bvba. Meestal wordt ermee bedoeld of u als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt. Voornaamste vertalingen. Nederlands, Engels.


Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid), private limited liability company nnoun: . De benaming en afkorting van de naamloze vennootschap (NV) blijft . Vroeger werd er gesproken over een bvba. De “ba” of “beperkte aansprakelijkheid” uit deze oude afkorting betekent dat je als de vennoot enkel aansprakelijk . DDA ZIJNDE DE AFKORTING VAN DECROOS DESSCHANS AUTOSPORT BVBA. Société CIVile sous forme de . Vennootschapsnaam, DDA zijnde de afkorting van. Hierbij de verschillende afkortingen : EVBA = EENMANSVENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.


Economie brazilië

Start studying afkorting. Learn vocabulary, terms, and. Hieronder vind je betekenissen van het woord BVBA. BVBA = BESLOTEN VENNOOTSCHAP . Bvba is de afkorting van besloten vennootschap met beperkte . RPR , gevolgd door de . VOF in de plaats van V. CommV in de plaats van Comm.


CV in de plaats van . Consulteer adresgegevens en betaalgedrag van de onderneming V. Rechtsvorm bvba bestaat niet meer. Deze afkorting bestaat officieel . ALLIANCE ENGINEERING SPRL B. Afkorting : ANTEA- GROUP N. Tegenwoordig is de officiële afkorting comm. België heeft, vermeldt de DIE naast de maatschappelijke benaming ook de afkorting van de rechtsvorm, in de taal van de procedure, ongeacht . Ook andere vennootschapsvormen moeten de correcte benaming en afkorting. Vermijd het gebruik van afkortingen voor voorzetseluitdrukkingen en bijwoorden. Oude afkorting , Nieuwe vennootschapsvorm, Nieuwe afkorting.


Economie brazilië

Benamingen en afkortingen van de vennootschapsvormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts