maandag 23 oktober 2017

Achternaam engels

Hoe spel je je achternaam ? How do you spell your family name? Vertaling voor achternaam (Nederlands). Engelse achternaam.


Hieronder vind je de vertalingen van het woord achternaam in de meest populaire talen.

Klik op een van de . Dat is Karel Anton Eduard Marinus Isaac Nico Gerrit Karel. Inmiddels ben ik het wel gewend dat het impossible is om mijn achternaam foutloos te . WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN? Ongeveer 1mensen dragen deze achternaam.


Meest voorkomend in:. Kijk door voorbeelden van achternaam vertaling in zinnen, luister naar de uitspraak en neem kennis met .

Toch gebruiken niet alle Britse royals de achternaam Mountbatten-Windsor. Toen prins William en prins Harry in militaire dienst gingen, dienden ze onder de . Naam – als de achternaam bekend is. Mevrouw, Ms (neutraal).


Mrs (getrouwde vrouw). Zoek woord achternaam heeft resultaten. In de verwijzing in de tekst schrijf je enkel de achternaam op.


Beoordeling: - ‎stemmen Deze koninklijke achternaam krijgt prins Harry en Meghan. Koningin Elizabeth maakte eerder echter de beslissing om haar kinderen de achternaam Mountbatten-Windsor te geven, zodat ook de . Gebruiksfrequentie: 4. Kwaliteit: Wees de eerste om te stemmen . Gratis 37-talig vertaalwoordenboek. Nou, de titel zegt het al.


Ik ben daar zelf een. Het tussenvoegsel hoort immers officieel bij de achternaam. Het was oorspronkelijk een achternaam die werd gebruikt door.

Bij de geboorte krijgen mensen een voor- en een achternaam. Voornamen hebben vaak een speciale betekenis. Achternamen verwijzen vaak naar een . MNL = Middelnederlands, LAT = Latijn en FR = Frans. Alleen als er een achternaam volgt.


Overlijdensdatum, Foto ID. Gay betekende toen nog . Nederlanders hebben vooral veel moeite met een werkwoord dat geen werkwoord meer is. Dit kan zijn met de voor-en achternaam of een titel gevolgd door de achternaam.


Als de geadresseerde . Oké, engels kennen geen tussenvoegsel en hebben er ook geen woord voor. Zelfs de engelse pagina gebruikt telkens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts