donderdag 19 oktober 2017

Fnv cao rijk

Vind hier je cao , het laatste nieuws en de contactgegevens van jouw bestuurder(s). De vier vakbonden (AC Rijksvakbonden , FNV , CNV en CMHF) hebben de afgelopen weken met de werkgever gesproken over de nieuwe cao Rijk. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de vakbonden voor de rijkssectoren (CMHF, AC, FNV , CNV) sloten op . Dit doet geen recht aan de bijzondere omstandigheden waarin . Binnenkort start het overleg over een nieuwe cao Rijk.


Om de mobiele werknemers van “nat en droog” betrokken te houden, heeft de FNV een speciale. Een hoger loon heeft voor de ambtenaren de hoogste prioriteit, blijkt uit een enquête van FNV onder rijksambtenaren. De vier vakbonden, AC Rijksvakbonden , FNV , CNV en CMHF, hebben de afgelopen weken met de werkgever gesproken over de nieuwe CAO Rijk. Wij willen een cao voor werknemers met een arbeidsbeperking, die onder. Het overleg over een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst ( cao ) voor.


De bonden hebben de afgelopen weken met de werkgever onderhandeld over de nieuwe cao Rijk. De huidige cao loopt op juli af. Het zijn bijzondere tijden. Met bijna een miljoen leden is de FNV de sterkste belangenbehartiger van.


Deze besluiten worden aan de cao -tafel genomen, mét inspraak van onze . Overleg over CAO voor rijksambtenaren mislukt. FNV is onder meer bezorgd over hoe de pensioenopbouw voor een miljoen werknemers zal veranderen. Ook wordt er gepleit voor één cao. FNV stelt stemming over nieuw pensioenstelsel uit - Ambtenarensalaris. Op zaterdag juli heeft het Ledenparlement van de FNV ingestemd met de uitwerking op hoofdlijnen van het pensioenakkoord.


Het resultaat van het overleg is dat de cao iets verruimd wordt op het punt van minuren. Kijk op de site van FNV voor extra actuele informatie. Alle afspraken uit het nieuwe VWNW-beleid worden nu structureel in de CAO. FNV Overhei CNV Overhei AC Rijksvakbonden.


Rijk : Nieuwe cao Rijk stroef. Wet cao en Wet AVV, bij de overheid. Ook maakt FNV zich hiernaast al jaren hard voor een goede cao voor . De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) . De schrijver legt hierin een verband tussen de cao -afspraak en de manier waarop voor iedereen het pensioen berekend wordt.


Het platform Arbeidsmarkt Jeugdzorg en de cao -tafel jeugdzorg zetten voor. De FNV roept het kabinet op meer tijd te nemen om de consequenties van haar. Gebruik het FNV Horeca urenregistratieboekje.


Houd ook de website van de Rijksoverheid in de gaten voor het . Albert Kuiper van FNV Metaal en Industrie heeft fabrieken, werven en. De kandidaat-voorzitter van de FNV , L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts