vrijdag 5 april 2019

Behandelverbod pdf

In die situaties kan een gevolmachtigde de behandelend arts wijzen op de wens van de betrokkene, zoals die verwoord is in het behandelverbod. Algemene toelichting over een wilsverklaring. Een wilsverklaring is een document waarin u uw wensen rondom het levenseinde vastlegt. Wanneer ik in een toestand kom te verkeren waarin ik ………… … wil ik alle verdere medische behandelingen verbieden.


Als er geen redelijk . Wilsverklaring: behandelverbod. In deze wilsverklaring leg ik vast onder welke omstandigheden ik weiger bepaalde medische behandelingen te ondergaan. Bertie Augustijn - Vos. Behandelverbod met eventueel een aanvulling Ambulanceprotocol. Volmacht inzake medische besluitvorming en beslissingen.


Vrijwaringsverklaring met . Soorten wilsverklaringen. Bijvoorbeeld als u dit niet zelf . Waarom wilsverklaringen? Persoonlijke aanvulling bij euthanasieverzoek of behandelverbod. Hierin beschrijft u uw wensen op medisch gebied voor situaties . Voorbeeld behandelverbod. Een (gratis) voorbeeld van een behandelverbod.


Zo kan iemand met een behandelverbod vastleggen in welke situatie hij niet gereanimeerd wil worden. Artsen moeten dit behandelverbod respecteren, want er . Afzien of staken van een behandeling ( behandelverbod ). De Rijksoverheid heeft een brochure ( PDF , MB) met informatie over het . Een behandelverbod , niet-reanimeren, euthanasie en orgaan- en weef- seldonatie zijn onderwerpen waar iedereen op een bepaald moment mee te maken kan . Meer informatie hierover is te vinden op de . Met een behandelverbod kunt u levensrekkende behandelingen weigeren en daarmee de regie over uw levenseinde zelf in handen houden. Opname ziekenhuis of Intensive Care.


Palliatieve sedatie. Ten tijde van ziekte. Welkom bij Huisartsenpraktijk de Kennemerpoort in Bennebroek, Zwarteweg 65. Er zijn twee soorten wilsverklaringen.


U kunt op onze site uur per dag terecht. Aan het behandelverbod is de. U bepaalt wie namens u beslissingen mag nemen en waarover. Over geld en bezittingen, maar ook over medische en persoonlijke zaken. Het levenstestament.


Euthanasie en behandelverbod. Wet ring als verzoek, wanneer . Bespreek dit dan altijd en goed met uw arts. Medische voorkeuren, zoals de keuze voor wel of geen behandelverbod.


Ook als u nog niet. Financiële voorkeuren, zoals wie uw bankzaken regelt en wie uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts