maandag 29 april 2019

Plan van aanpak reintegratie voorbeeld

Plan van Aanpak en re - integratie. Werkgever en werknemer moeten het plan van aanpak samen opstellen in de. Mogelijkheden voor re - integratie aangedragen door Werkgever. Op basis van de Probleemanalyse en gesprekken met verantwoordelijke binnen Werkgever,.


Ik heb twee voorbeelden van een plan van aanpak gemaakt.

Leg ook uit wat het doel is van deze re - integratie -activiteiten. Op grond van de Wet verbetering Poortwachter moeten uiterlijk in week van de arbeidsongeschiktheid werknemer . De probleemanalyse wordt binnen weken opgesteld door de bedrijfsarts. De werkgever bezorgt het re - integratieplan aan de werknemer: a) Binnen werkdagen indien:. Op welke termijn kan de . Voor kortdurend verzuim is een plan van aanpak niet nodig.


Een re - integratieplan opstellen moet voldoen aan bepaalde eisen, maar.

U dient de voortgang van de reïntegratie samen (werkgever en werknemer) periodiek te evalueren. Het richtsnoer UWV . Wie de re - integratie gaat begeleiden, en dus ook het contact verzorgt tussen de werkgever, de werknemer en de arbodienst of de bedrijfsarts. Als voorbeeld staat. Dit loopt volgens een vast tijdsplan. Re - integreren noemen wij dat.


In week stel je samen met je werkgever een plan van aanpak op. Daarin staat wat jullie . Komt u er niet uit. Houdt uw werkgever zich niet aan de afspraken in het plan van aanpak ? Afhankelijk van de situatie heeft u tevens regelmatig contact met de bedrijfsarts. Dit is met name het geval . Hieronder volgen een aantal concrete voorbeelden van verplichtingen en wettelijke regels die voor.


Naar het spreekuur van de . Een goed plan van aanpak kan de medewerker behoeden om te hard van.

Op basis hiervan stelt de werkgever een plan van aanpak met maatregelen op. Zie dit voorbeeld van een stappenplan voor re - integratie. Achteraf moet er volledig inzicht zijn in wat er gedaan is om tot re - integratie te. In het PvA staan de afspraken over de aanpak van de re - integratie. Rechten van werknemers bij reintegratie.


Protocol bij verzuim en re - integratie (termijnen en acties) 6. Een ziekteverzuim- en een re - integratieprotocol geeft vanuit een visie vorm aan de weg van arbeidsonge-. Werkhervatting volgens de gemaakte afspraken in plan van aanpak. Dit moet in de 8ste ziekteweek van een werknemer gebeuren. Voorbeeld van aanpak voor langdurig afwezige werknemers.


De arbodienst maakt een probleemanalyse waarin . Bijlage met informatie over het re - integratietraject van een langdurig zieke. Acht weken: de werkgever spreekt met de werknemer een plan van aanpak af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts