donderdag 11 april 2019

Id kaart turkije 2019

Om naar Turkije te kunnen reizen heeft u een visum nodig, en een ID kaart of een paspoort dat voldoet aan de voorwaarden van het Turkse visum. Op vakantie naar Turkije ? Check hier de actuele regels voor de geldigheid van je paspoort of identiteitskaart voor het verkrijgen van een visum. Je kunt ook gewoon met je identiteitskaart op reis. Als je met een paspoort in Turkije aankomt, dan krijg je een stempel in het paspoort nadat je paspoort en visum .

Paspoort of identiteitskaart visum Turkije - E-visums. Wilt u naar Turkije reizen? Dan heeft u een visum voor Turkije nodig. Afhankelijk van uw nationaliteit, kunt u reizen met een paspoort of identiteitskaart.


Een paspoort of een Nederlandse identiteitskaart is vereist. Het document moet ten minste maanden geldig zijn vanaf de datum van aankomst in Turkije. Kids-ID Het kids-ID is een identiteitsbewijs voor kinderen jonger . Woont u als Nederlander in Turkije of in Irak?

Dan kunt u terecht bij de . Regels omtrent identiteitskaart. Wil je met je identiteitskaart naar Turkije reizen, zorg er dan voor dan je ID nog geldig is voor de tijd dat je in Turkije verblijft. Er zijn tegenstrijdige berichten over de geldigheid van je paspoort of identiteitskaart.


Andere landen eisen een paspoort, eventueel met visum, of ook nog een inentingsbewijs. Maak Turkije favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Egypte aanvaardt enkel de elektronische identiteitskaart mét chip.


Allereerst is het belangrijk welke nationaliteit je hebt. Het e- visum is beschikbaar voor een beperkt aantal nationaliteiten waaronder ook . ID - kaart ) waarmee u ook naar Turkije zal reizen. Ik en mn man hebben beiden een paspoort. De kinderen alleen een ID kaart.


Voor reizen naar Turkije dient u in het bezit te zijn van een Belgisch paspoort met minimaal één lege visumpagina of een nationale identiteitskaart. Houd bij de aanvraag je paspoort of identiteitskaart bij de hand en zorg dat de gegevens die je invoert overeenkomen met de gegevens of je . See more of Turkijevisumaanvragen. Weet jij eigenlijk waar je naartoe mag reizen met je identiteitskaart en paspoort?


De identiteitskaart kunt u ook als reisdocument gebruiken in bijna heel Europa.

Canarische eilanden), Tsjechië, Turkije (met visum), Zweden en Zwitserland. De Kids-ID is een elektronische identiteitskaart voor Belgische kinderen tot jaar. Ze geldt als officieel reisdocument in de meeste Europese landen en voor . Voordat je naar Turkije afreist, is het handig om te weten of je een visum nodig hebt.


Je paspoort of ID kaart moet nog minimaal maanden geldig zijn op het moment dat je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts