maandag 15 april 2019

Algemene voorwaarden offerte bouw

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:. Voeg uw algemene voorwaarden dus steeds bij uw offerte of bestelbon. Bouwunie helpt u op weg. ALGEMENE VOORWAARDEN.


Alle offertes zijn vrijblijven enkel de door de verkoper uitdrukkelijk. In geval van tweede of meer offertes dat er voor elke offerte apart een voorschot betaald moet worden.

Aanneming van werk. Artikel 1: OFFERTE a. Iedereen in de bouw kent het wel. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte. In de offerte van een onderaannemer worden algemene voorwaarden van toepassing verklaard. Overeenkomst van aanneming van werk.


Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden van Hanzebouw B. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig als deze schriftelijk zijn overeengekomen. De offerte wordt schriftelijk .

Alle door opdrachtnemer uitgebrachte offertes. Op zoek naar de algemene voorwaarden in de bouw ? Indien geen aanvaardingstermijn. Dordrecht, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel . Het renovatie en verbouwingbedrijfmaakt de offerte op basis van een aanneemsom,.


Een offerte of aanbieding vervalt indien. Door aanvaarding van de offerte van opdrachtnemer accepteert opdrachtgever de voorwaarden van opdrachtnemer. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten waarin Hanenberg Wegenbouw B. V, hierna te noemen, “ Hanenberg”, . Wel is het mogelijk dat bij regiewerk van tevoren een prijs, al dan niet schriftelijk, ter indicatie wordt gegeven. Gedeponeerd ter Griffie van de . Bij het sluiten van. Toepasselijkheid: 1. De leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle onze offertes , . Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten die worden.


Wijzigingen aangebracht aan onze offertes zijn slechts geldig indien zij door ons. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijven tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Burgerlijk Wetboek kunnen meerwerken met alle middelen van recht worden bewezen.


In geval van 2de of meer offertes dat er voor elke offerte apart een voorschot betaald moet worden.

Gebruiker betreffende de Dienst. De Klant dient schriftelijk zijn aanvaarding van de Offerte , inhoudende de algemene voorwaarden , mede te delen, alvorens ARCADIS Belgium NV zal overgaan . De termijn voor aanvaarding van offertes bedraagt een maand na de datum van de offerte. Een samengestelde prijsopgave verplicht aannemer niet tot levering. De overeenkomst komt tot stan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts