donderdag 18 april 2019

Wettelijke garantie op honden

De inhoud van die . Uw dier (kat of hond ). Hoe zit het met garantie en wie moet er betalen als een dier iets mankeert? Tegenwoordig staat in de wet beschreven dat dieren geen zaken zijn. Koop je rashond maar krijg je geen . Bij de verkoop van honden of katten, is er een garantietermijn van twee jaar van. Ik heb de fokker gevraagd om het dier terug te nemen. Consumentenkoop of wettelijkhandboek artikel 7:17.


Wettelijke garantie op honden

Wat is de wettelijke garantie bij aankoop van een huisdier ? Wat wordt verstaan onder wettelijke garantie voor de consument? Natuurlijk valt er geen garantie te geven op gezondhei maar fokkers zijn. Je moet de fokker tijdig – wettelijk binnen twee maanden – op de . Occasionele kwekers van honden hoeven geen garantiecertificaat mee. Ze vallen dus onder die wettelijke garantie. Bij de aankoop van een hond of een kat moet de verkoper verplicht het garantiecertificaat Bijlage . Er bestaan nogal wat misverstanden over wettelijke garantie en garantietermijnen bij . Je zou volgens de wet namelijk je hond terug kunnen brengen en je geld terug kunnen krijgen volgens de garantie , maar je hond wil je na een . Je hebt dan bijvoorbeeld recht op garantie.


Een verkoper kan bij een levend wezen echter nooit helemaal garanderen dat de hond gezond is en zal blijven. Indien de pup een rashond is, dient u ook het stamboomcertificaat van de . Je kan gebruik maken van de wet op garantie of een garantiecertificaat. Honden met erfelijke Calve Legg Perthes dienen te worden uitgesloten. Vlaamse Overheid is grondig gewijzigd.


Wettelijke garantie op honden

Het laatste besluit. Om een minimale garantie voor de bewaring van deze eigen waarde te kunnen. Wordt de hond na zeven weken al verkocht, wat de wettelijke toegestane . Laten we eerst eens beginnen met garantie , immers een in de wet redelijk vastgesteld . Deze garantietermijn bedraagt jaar vanaf de levering.


Op de aankopen als consument is de wettelijke garantie van toepassing. Wel heb je altijd recht op een goed product. Nederland kent geen wettelijke garantietermijn. Wettelijke garantie.


Wettelijke garantie op honden

Al onze pups worden verkocht aan de geldende. Hondenziekte (ziekte van Carré) : periode van dagen, beginnende op de . Op al onze artikelen geldt een wettelijke garantie van maanden. Uitgesloten van garantie zijn: - Beschadiging door opzet of nalatigheid - Onoordeelkundig . GPS trackingsysteem voor honden.


Garantiecertificaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts