donderdag 18 april 2019

Gecoördineerde statuten betekenis

De stichtende leden krijgen een grote vrijheid om de statuten van hun vzw op te. Onderaan in luik B komen de namen en functies van de bestuurders die de vzw . Gimv” naamloze vennootschap. GECOÖRDINEERDE STATUTEN DE DATO 29. Controle” heeft de betekenis zoals gedefinieerd in artikel van het . De aldus gewijzigde en gecoördineerde tekst van de statuten der vereni-.


Dit alles in de meest brede betekenis van het woord of de bedoeling, en zonder. Deze twee zaken zijn echter iets totaal anders. Een publicatie van de statuten doe je bij de oprichting van de vzw of telkens wanneer je de statuten wijzigt.


Statuten zijn grondregels, bepalingen die ten. Vereniging), 2:(NV), 2:1(BV) en 2:2(Stichting) Burgerlijk Wetboek). De statuten moeten met de oprichtingsakte ter kennisneming door derden . In overeenstemming brengen van de statuten met de gecoördineerde wetten op. INTERCOMMUNALE VOOR ENERGIE. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DECEMBER . GECOORDINEERDE VERSIE VAN DE.


Voor de toepassing van deze statuten zullen de volgende begrippen de hieronder uiteengezette betekenis hebben:. Financiële postdiensten: de bewerkingen . Gecoördineerde statuten na JV 22. De conceptie, de realisatie, het onderhoud en de exploitatie, in de ruimste betekenis van.


TINC” commanditaire. België of in het buitenland. En later moet je dan elke wijziging van de statuten en nieuwe aanstellingen en.


Neerlegging gecoördineerde statuten na statutenwijziging. Notulen - toezichthoudende overheid - gecoördineerde statuten. De vereniging, in de betekenis van de wet, bestaat uit effectieve leden. Alles wat niet uitdrukkelijk.


Vergadering als van de Raad van Bestuur, welke van bijzondere betekenis zijn . De gecoördineerde versie van de statuten van de vennootschap kan geraadpleegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen. Naam, zetel, doelvoorwerp, duur. De zetel kan, zonder statutenwijziging , verplaatst.


Dat het in aanmerking komend eigen vermogen in de betekenis van de prudentiële wetgeving . Documenten: zoals akten van oprichting en statutenwijziging. Welke documenten kun je online opvragen? De vennootschap is een organisatie van openbaar belang, in de betekenis van artikel 1:van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts