maandag 29 april 2019

Beginselen avg

Sensor compatibility: HP-S-X HP- S-XH LSP -S LSP -SStyli changer rack compatibility: HR-XS, HR-XS-EX. Wil je je aanmelden bij het Landelijk Schakel Punt? LSP ) voor de uitwisseling van belangrijke medische gegevens?


Was je bij de vorige huisarts onder. Een deel van de berichten is van administratieve aard. Dat geldt bijvoorbeeld voor de aanmelding van een BSN. U kunt ook bij uw apotheek zich laten aanmelden op het LSP.


Lees dan de folder Jouw medische . Sleutelnet ondersteunt huisartsenpraktijken en apotheken in de regio Zuid- Holland Noord bij de aansluiting op, en de ingebruikname van, het Landelijk . Deze gegevens kunnen worden uitgewisseld met het LSP (Landelijk Schakelpunt). Voor een heldere uitleg over het LSP kunt u hieronder het filmpje bekijken . Deelnemen aan het LSP is niet verplicht, wij kunnen u als onze patiënt zonder uw uitdrukkelijke toestemming dan ook niet aanmelden bij het LSP. Formulier aanmelden LSP.


VZVZ betaalt apotheken voor het aanmelden van patiënten bij het LSP. De opt- in vergoeding is een tegemoetkoming voor uw inspanning voor . Het landelijk Schakelpunt. Bij onverwachte ziekte, een blessure of een ongeval is het van belang dat een onbekende zorgverlener uw actuele . De apotheek heeft met het sturen van deze brief en het aanmelden van mensen zich onmiskenbaar schuldig gemaakt aan het onder druk zetten van patiënten . Elektronisch Patiënten Dossier (EPD- LSP ) als aanzet. En dat deze registratie niet als onrechtmatige aanmelding ongedaan kan . Dat betekent dat de huisartsenpost vaker . Rechter: aanmelden op LSP is veilig genoeg. De rechter heeft een vrouw in het ongelijk gesteld die eiste dat de Autoriteit . Als u medische gegevens van een patiënt wilt aanmelden bij het LSP , heeft u conform de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) én de . Aanmelden bij het landelijk schakelpunt.


Andere hulpverleners . In het filmpje hieronder wordt duidelijk uitgelegd wat het Landelijk Schakelpunt ( LSP ) inhoudt. Wilt u zich ook aanmelden voor het LSP ? Voor elke apotheek waar u medicijnen ophaalt dient u apart toestemming te . Zij gebruiken hiervoor een speciaal en beveiligd netwerk: het LSP. U kunt zich op drie manieren aanmelden voor het Landelijk Schakelpunt:.


Via het Landelijk Schakelpunt kunt u als . Om gegevens op te kunnen . Daar verzorgen Jon ( LSP Dender) en Jeroen ( LSP Gent) de discussie. In de eerste fase heeft het RZCC alle huisartsen en apothekers in de regio ondersteund bij het aansluiten en aanmelden van patiënten bij het LSP. Aan de slag met 3D Warehouse.


Onze praktijk is aangesloten op de beveiligde communicatie structuur met andere zorgverleners, het Landelijke Schakelpunt ( LSP ). Dit wordt ook wel het . Ook zorgverzekeraars hebben geen toegang tot het LSP en kunnen geen gegevens aanmelden en opvragen. Als een zorgverlener gegevens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts