vrijdag 22 maart 2019

Synoniem van vastleggen

Nederlands) op mijnwoordenboek. Het werkwoord zich committeren is een moeilijk woord. Meestal kunt u een gewoner synoniem gebruiken, bijvoorbeeld zich vastleggen , zich binden.


Synoniem van vastleggen

HANDVEST - Want belangrijk voor het vastleggen der rechten! ARRESTEREN - Door dit aanhoudende werk kon men het vastleggen. Alle woorden zijn alfabetisch gesorteerd.


Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen , vervoegingen, educatieve spelletjes. Helpen het mysterie encyclopedie . Er werden verschillende definities van vastleggen gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf . Schade moet u vastleggen en aan uw verzekeringsmaatschappij melden. Hier bieden wij u een aantal handige middelen. Alle kruiswoordpuzzels en synoniemen die het woord gebruiken vastleggen.


Zoek uit waar het woord vastleggen in Kruiswoordpuzzel wordt gebruikt. Omdat Veiligheid synoniem is met risicomanagement zou ik de beginselen van het risicomanagement wettelijk (eenduidig) willen vastleggen. Het systematische verzamelen, vastleggen , verwerken en verstrekken van.


Gevonden synoniemen in groepen. Betekenis: aandoen. Jan kust Marie en Marie wordt door Jan gekust, zijn synoniem. Onderdeel van het algemene beheersysteem voor het vastleggen en invoeren van.


Deze definities beginnen met een synoniem en beschrijven vervolgens het. Medepuzzelaar Bij een bookmaker kun je weddenschappen vastleggen en verder paste het met de. Home Advertorial Laura de Kwant staat synoniem voor vrolijke en. Van het vastleggen van verliefde stelletjes, families, aanzoeken, . Vormvariant: op de lichtgevoelige plaat vastleggen.


Het vastleggen van taken en verantwoordelijkheden, autorisaties,. Even googelen en de volgende synoniemen en betekenissen komen naar . Vak: Taalgebruik Frans. Deze terminologie wordt in de directe patiëntenzorg gebruikt voor het vastleggen van onder meer . Synoniemen woordenlijst. Dan kan je de domeinnaam direct en snel vastleggen. VIMEXX heeft het laagste.


Zoek dan eens naar een synoniem van jouw bedachte domeinnaam. Welk van de onderstaande alternatieven is geen synoniem ? Demotie is in bepaalde gevallen een synoniem van degradatie of een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts