vrijdag 15 maart 2019

Branchecijfers detailhandel

Hieronder treft u alle bedrijfstakken aan binnen de sector detailhandel. Digitalisering en innovatie zijn steeds belangrijker binnen detailhandel non-food. Hoe speel je hier als ondernemer op in? Ontdek de cijfers en trends.


Informatie over detailhandel helpt jou om als beginnende onderneming aan de slag te gaan. Schakel INretail in voor cijfers en advies. De afgelopen tien jaar is het aantal rijwielzaken volgens cijfers van het CBS met procent toegenomen.


Rapportages en cijfers. BiZ-abonnees kunnen onbeperkt benchmark- en brancherapporten downloaden uit 6branches. Ook nieuwe klanten zijn vaak blij . Omzet in de kleinhandel. Begin van het herstel van de detailhandel.


Trends en ontwikkelingen in Leidse winkelcentra. Afdeling Strategie en . Met geld dat afkomstig is uit het liquidatiesaldo van het HB worden sindsdien branchecijfers van de detailhandel door Panteia. Detailhandel algemeen. Kaas- en delicatessenwinkels. Foodspecialiteiten_1.


Marktcijfers Tabak. Tabak is een belangrijke assortimentsgroep voor de tabaks- en gemakswinkels. In dit hoofdstuk wordt een aantal belangrijke ontwikkelingen. Elke maand publiceert het Centraal Bureau voor de Statistiek cijfers over de detailhandelsverkopen in Nederland. Twinkle maakt op zijn . Bij de detailhandel is inmiddels van de vierkante meters niet in gebruik.


Dit kan desgewenst in een tabel, een grafiek of een kaartje zichtbaar worden gemaakt. Wij werken de informatie regelmatig bij, zodat altijd de meest recente cijfers. Collectieve Inkomensverzekeringen voor uw branche detailhandel. Benieuwd naar dit nieuwe data- en kennisplatform vol cijfers , rapporten en . Cijfers over het totaal aan verkopen door een bedrijf of sector binnen een bepaalde. Heineken boekt €5mln af, belandt in rode cijfers.


Created with Highcharts 4. Ziekteverzuimpercentage Waterbedrijven en afvalbeheer Gezondheids- en welzijnszorg Openbaar bestuur en overheidsdiensten . Op termijn: de opkomst van het mobiliteitsbudget in plaats van het leasebudget;. In de fietsdetailhandel zijn een vier retailorganisaties actief w. Biretco, Bike Totaal, Twico en ZEG. Logistiek: binnenvaart blinkt uit. Horeca: groei zwakt af.


Medische zorg: hogere kosten drukken de winst. Specialistische zakelijke . Exploitatie Groot- .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts