maandag 25 maart 2019

Moet een caravan gekeurd worden voor verkoop

Moet een caravan gekeurd worden voor verkoop

Een wagen moet voor de verkoop ervan onderworpen worden aan een keuring voor verkoop , die moet worden uitgevoerd vooraleer het voertuig wordt . Moet de verkoper de caravan laten keuren voor verkoop net zoals bij een tweedehands. België - caravan wegen of niet. Als u uw aanhanger of caravan (die zwaarder is dan 7kg) verkoopt, moet u ervoor zorgen dat de koper de aanhanger of caravan op zijn naam overschrijft.


Moet een caravan gekeurd worden voor verkoop

Deze procedure wordt zo goed als volledig door het station voor technische keuring afgehandeld. Hiervoor moet ook het voertuig aangeboden worden en . Moet ik mijn caravan voor verkoop laten keuren? Een tweedehandskeuring is verplicht bij de verkoop van een kampeerwagen.


Het voertuig moet beschikken over een groen keuringsbewijs met normale . Die tweedehandskeuring moet gebeuren vóór het voertuig wordt. Bij de tweedehandsverkoop van een voertuig is het verplicht om dat voertuig te laten keuren. DIV moet ingediend worden.


Of uw caravan een technische keuring of inschrijving moet krijgen, hangt af van het. Uw caravan moet nu ook voor het eerst gekeurd worden. Goed vastgemaakt te worden. Aanhangwagens met een MTM van 750kg dienen wel ingeschreven . De tweedehandskeuring moet gebeurd zijn voordat het voertuig wordt ingeschreven op de nieuwe eigenaar. Autoverzekering vergelijken.


Daarvoor moet de caravan wel gekeurd worden bij een ITV station. Voor welke voertuigen . Raadzaam om voor deze procedure een Gestor in te schakelen. Toch moet aan enkele voorwaarden voldaan worden. Lees hier wat je dan moet doen. Gerelateerde artikels.


Moet een caravan gekeurd worden voor verkoop

Kennissen verkopen hun caravan , het is er een die moet gekeurd zijn. Is het net als een auto dat er een keuring voor verkoop geldt? Bereid je technische keuring voor. Een voertuig moet leeg aangeboden worden , enkel de vaste binneninrichting is toegelaten.


Tijdens de keuring mag maar persoon aanwezig zijn in het . Tarief van de vergoedingen. Hierdoor konden wagens en vrachtwagens niet meer gekeurd worden en was er geen keuring voor verkoop. Op een aantal weken tijd zou de . ACC-service Limmen voor vakantie- en rijplezier. Keuring Caravans en Campers – Wie in het bezit is van een caravan , camper of aanhangwagen moet er rekening mee houden dat er situaties zijn dat keuring . Vanaf zijn vierde jaar, moet uw auto jaarlijks gekeurd worden in een erkend keuringscentrudit is. U wilt uw voertuig inschrijven of verkopen ? Elke auto ouder dan jaar moet elk jaar gekeurd worden.


Wilt u de auto verkopen dan is er een keuring voor verkoop verplicht. Indien de auto minder dan m. Een auto die getuned is, moet apart worden gekeurd volgens de . EU-certificaat van overeenstemming afgeven. Zo een caravan moet zeker wel voldoen aan alle wensen voor het gezin. De kleinste kunnen met gemak voortgetrokken worden door een simpel. Een caravan die niet gekeurd is zal altijd de nodige argwaan wekken en kan je dat beslist . Met een aanhangwagen of caravan mag er in Duitsland op de autosnelwegen slechts km per uur gereden worden.


Uitzondering hierop zijn aanhangwagens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts