woensdag 27 maart 2019

Gp mexico 2019 tijden

Autódromo Hermanos Rodríguez. Vrijdag oktober. De kwalificatie op de zaterdag begint om 20:uur en de race begint precies uur en tien minuten later om 20:uur.


Check hier het programma met alle tijden van deze formule 1 . Het tijdschema van dit weekend ziet er als volgt uit.

Sebastian Vettel kwalificeerde zich op de . Benieuwd naar de uitzendtijden ? Bekijk hieronder het uitzendschema. Machtige Max in Mexico. De GP van Mexico staat vaak garant voor spektakel.


Het is dan ook geen toeval. De race start lokale tijd om één uur in de middag, maar in Nederland is het dan al zeven uur later.

We mogen dan weer een uurtje langer in de klamme lappen blijven liggen, want de tijd gaat een uur terug. Verstappen rijdt de tweede tijd. De baan is vrijwel in zijn geheel droog, waardoor vrijwel iedereen zijn tijd kan verbeteren.


Hamilton klokt op de zachte . De Monegask Charles Leclerc klokte in zijn Ferrari de tweede tijd. Hoe laat begint de race? Zorg dat je op tijd voor de buis zit en mis geen seconde van de race (en kwalificatie).


Onder elke grand prix staan de starttijden van de F-sessies vermeldt in de. Uiteindelijk is hij een van. Lecstaat nu te boek als pole voor de GP van Mexico. Slaat totaal nergens op. Find the schedule, latest news headlines and circuit information.


Aankomende zondag oktober gaan om 20. Nederlandse tijd de lichten op groen voor de Fgrandprix van Mexico. Bij Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Totaal hoef je natuurlijk helemaal niets te. Met nog vier races .

De Brit wist op het Autodromo . Charles Leclerc rijdt de. De door Corona constant veranderende FKalender! Beleef de Formule van Mexico van dichtbij met TUI Sports. Grand Prix van Mexico.


Volledig verzorgd met rechtstreekse vlucht, hotel en circuit ticket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts