woensdag 20 maart 2019

Curaçao corona

Voor een aantal landen en bestemmingen buiten Europa is het reisadvies met ingang van juli versoepeld. Op deze pagina lees je er alles over. De hagelwitte stranden bezaaid met palmbomen. Er zijn nog wel corona -maatregelen, we geven je alle info voor een lekker vakantie! Toerisme: Sinds juli vliegen toeristen weer naar Curaçao.


Curaçao corona

Voor corona had de Curaçaose economie al fikse klappen gehad. Niet zozeer door het virus, wel door de gevolgen. De coronacrisis slaat hard toe in het Caribische deel van het koninkrijk, met name op Curaçao. Met het nagenoeg opdrogen van het toerisme . De eilanden kenden wekenlang nauwelijks . Print een kopie van de PLC voor uw reis.


Schiphol – Paniek dit weekend. Aan boord van een KLM-toestel zouden twee passagiers zitten, besmet met het coronavirus. Iedere middag de belangrijkste corona -updates en het laatste nieuws in je inbox. Joanna is één van de demonstranten.


Curaçao corona

Maar door de coronacrisis is er geen . Coronamaatregelen Curaçao. If Curacao is on your radar, here is a good understanding on how safe Curacao actually . Er zijn mensen die hulp nodig hebben en mensen die willen helpen. Daarom is deze groep opgericht.


Gobièrnu di Kòrsou. De Antillen worden hard getroffen door corona. Curaçao en Sint-Maarten voeren hervormingen door. Reizigers zullen opnieuw hun koffers pakken. Het coronavirus (COVID-19) verspreidt zich razendsnel over de wereld.


Curaçao corona

Dit werd zojuist bevestigd door Dr. Vrijdag werd de eerste besmetting van een persoon met het corona -virus op het eiland bevestigd. Correspondent Jeroen Jansen praat ons bij. Latest updates: Safety and security . Defensie ondersteunt de civiele autoriteiten in de strijd tegen COVID-(het coronavirus ). De vaste inzet stopte juli. According to the Minister of Economic Development Giselle McWilliam, there will be a corona package with items needed to fight the virus.


De markt is woensdag toch. De meeste landen hebben vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bekijk voor je op reis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts