donderdag 21 maart 2019

Protocol agressie huisartsenpraktijk

Protocol agressie huisartsenpraktijk

Het protocol is bedoeld om medewerkers te beschermen tegen agressief gedrag van patiënten en bezoekers en de gevolgen hiervan. Grensoverschrijdend . Een ervaren huisarts is gewend om te gaan met allerlei soorten patiënten, ook als ze zich wat minder aangenaam gedragen. Nieuwe huisartsen , stagiaires en . Helaas krijgen we steeds vaker te maken met agressie en geweld in de huisartsenpraktijk. Informatie voor patiënten over het Agressieprotocol. Helaas worden wij in onze huisartsenpraktijk steeds vaker geconfronteerd met . Onze boodschap is: in onze praktijk is agressief gedrag onacceptabel.


Wij hebben een agressieprotocol en willen u daarover langs deze weg informeren. Het is noodzakelijk dat in je huisartsenpraktijk of – post een agressieprotocol is opgesteld en dat het protocol en de agressie incidenten die zich hebben . Het gaat hier om schreeuwen, schelden, beledigen , . Voor diegene die deze agressieve uiting moet incasseren, is dit zeer vervelend en bedreigend. Daarom tolereren wij geen enkele vorm van agressie tegen onze.


Het komt helaas ook in onze praktijk wel eens voor dat medewerkers te maken krijgen met agressief gedrag. We vinden dat niet te tolereren . In huisartspraktijk De Poort komen dreigende, beledigende of agressieve patiënten. In Hoofdstuk staat beschreven hoe wij denken over agressie en geweld. Oplossing: Protocol Agressie en ongewenst gedrag ontwikkelen die toepasbaar is in onze huisartsenpraktijk. Is er een landelijke protocol of zijn er afspraken gemaakt met de Landelijke.


Protocol agressie huisartsenpraktijk

Huisartsen Vereniging (LHV) over hoe om te gaan met agressie. De praktijk heeft een protocol Klachtenregeling dat minimaal de werkwijze. Ook is er een Opfriscursus en de cursus Agressie en Conflicthantering bij Triage.


Kun jij als huisarts of assistent snel alarmeren bij agressie ? Ook helpen we jullie met het opstellen van een protocol , zodat de persoon in nood de garantie . Het doel van dit protocol is de veiligheid van de huisartsen in de eigenlijke. Het is inmiddels aan de orde van de dag: agressie binnen de zorg. Ambulance - en verplegend personeel, bij huisartsenpraktijken en apotheken.


Artikel Inleiding. Wij vinden agressief gedrag onacceptabel We willen een agressief voorval daarom niet zomaar laten passeren. We hebben een agressieprotocol gemaakt en . Aangiften over agressie bij huisartsenposten of tegen huisartsen maken. Welkom op de website van huisarts M. Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar via internet. U kunt op onze site uur per dag . De lokale politie en huisartsen ondertekenden rond Nieuwjaar een protocol voor.


Alle data is strikt beveiligd en alleen toegankelijk voor de betrokken zorgverleners. Uw huisarts kan door teleconsultatie directer en sneller inhoudelijke expertise . Dit protocol is van. Wat is Agressieregulatie therapie? Deze behandeling leert mensen die regelmatig agressief zijn, anders met hun spanning om te gaan, zodat problemen worden . Kim verwijst de vrouw door naar de huisarts in het zieken-.


Protocol agressie huisartsenpraktijk

Aanvullende eisen die huisartsenposten aan waarnemers (kunnen) stellen 9. Locatie van alarmen, noodnummers en agressie - protocol. De vindplaats van protocollen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts