maandag 18 maart 2019

Onwenselijk engels

Vertalingen onwenselijk NLEN. Een eigen grondwet is onwenselijk en overbodig. A constitution of our own would be undesirable and unnecessary. Je hebt gezocht op het woord: ongewenst. Dat lijkt me onwenselijk.


Op social media las ik dan ook vooral negatieve reacties op dit idee van de Teva-topman. Gelukkig kan ik u geruststellen . Braamkolk, secretaris van de . Kennis van consumentengedrag, het opsporen . Hoe vernieuw je de Dikke Van Dale XV: sociaal onwenselijke woorden. Het is onwenselijk dat publicaties van Diederik Stapel waarbij fraude is vastgestel gewoon nog in de wetenschappelijke archieven staan. Automatisch vertalen is dan een service waarbij - als . Engels , Frans, Duits, . Gebruikers suggesties voor undesirable: onwenselijk. Angelus leerverf laat na bewerking van nature enige glans achter, mocht deze glans onwenselijk zijn dan kunt u Angelus Duller aanschaffen om . Als een dotterprocedure onmogelijk of onwenselijk is, maar de vernauwing door.


Dit heeft hij gistera. Taking your laptop in the bathtub is inadvisable. Kicken gebeurt meestal omdat een speler onwenselijk gedrag vertoont maar . De situatie in de gekraakte kerk in Den Haag is onwenselijk , omdat het gebouw niet. Beter Onderwijs Nederland (BON) is. Waaróm dit onwenselijk is legt Felix Huygen (bestuurslid van BON) uit in de Volkskrant.


Amerikaanse arbeiders in hun huidige, nog . U volgt dit forumtopic. Een tanggebit is aanvaardbaar, doch onwenselijk. EN FCI-Standard N° 16. OLD ENGLISH SHEEPDOG.


Het zou onwenselijk zijn dat er tussen overlijden en aanvaarding geen. Tevens is het zeer onwenselijk om in een voedselveilige omgeving een mes of een ander scherp voorwerp te gebruiken. Het tempo waarin opleidingen verengelsen is volstrekt onwenselijk.


Weinig over de schreef - Bibliotheek. Is dit niet het geval, dan is dit onwenselijk voor de eindgebruiker en kan het zelfs gevaarlijk zijn. Door het coronavirus is het fysiek bijeenkomen onwenselijk. Het bestuur van rechtspersonen kan straks bepalen om een algemene . Tegenstanders van selectie vinden het vooral onwenselijk omdat het risico. Meestal zijn deze verwijde vaatjes geheel onschuldig, maar kunnen wel cosmetisch onwenselijk zijn.


Daarnaast kunnen rosacea, spider naevi, gerstekorrels en . Nadat Eden Hotels ervoor koos dit. De grote daling in het aantal deeltijdstudenten is onwenselijk , vinden de samenstellers van het rapport. Universitaire opleidingen moeten niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts