dinsdag 15 januari 2019

Zelfstandig en zwanger

De ZEZ - uitkering valt onder de Wet arbeid en zorg (WAZO). Bent u zwanger van een . Allereerst een dikke proficiat! Nu heb je als zelfstandig ondernemer recht op een uitkering als je zwanger bent.


Vraag een zwangerschapsuitkering aan speciaal . Als vrouwelijke zelfstandig ondernemer heb je recht op een uitkering van ten minste weken tijdens en na jouw zwangerschap.

Je kunt immers flink wat weken niet werken. Het UWV berekent en bepaalt dan . Zwanger als zelfstandige. Als zelfstandig ondernemer heb je tijdens je zwangerschap recht op een uitkering van minimaal 16 . Dit is een financiële compensatie die.


De zelfstandige moeder betaalt geen sociale bijdragen in het kwartaal dat volgt op het. Die vrijstelling wordt toegekend aan zelfstandigen die bevallen vanaf. Verwacht je een baby.


Zelfstandige en kindje op komst?

To-dolijst: zwanger en zelfstandig. Vrouwelijke zelfstandigen hebben een wettelijk recht op een zwangerschaps- en bevallingsuitkering . Sociaal advies door Tom Lacres (Incozina). Een groot obstakel voor vrouwelijke ondernemers blijft een . Hiermee is geregeld dat zelfstandigen recht hebben op een zwangerschaps- en bevallings-. Hoe zouden we dit tweede kindje in ons drukke leven ingepland krijgen?


Gelukkig verliep deze zwangerschap helemaal anders. Ben je zelfstandig onderneemster en zwanger ? Dan heb je waarschijnlijk recht op een zwangerschapsuitkering voor zelfstandigen, . Wat is de ZEZ- regeling? Met de ZEZ-regeling heb je als zwangere onderneemster recht op een.


Hierin is geregeld dat vrouwelijke . Je arts zal dat document invullen. Je staat in het professioneel leven op eigen benen en draagt momenteel een extra persoontje met je mee? Janine (34) werkt anderhalf jaar als zelfstandig fotografe als ze erachter komt dat ze zwanger is.


Helemaal gepland is het niet, maar dat mag de . De zwangerschapsuitkering is alleen bedoeld om zelfstandig ondernemers een . Mijn tips voor jou als zelfstandig ondernemer.

Krijg je een uitkering? Waar heb je recht op? Werken als je zwanger bent?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts