vrijdag 18 januari 2019

Salaris onderwijs berekenen

Wat is je salaris in het onderwijs ? In vijf stappen weet je het! Benieuwd naar je salaris ? AOB Algemene Onderwijsbond. Vakantiebezoldiging tijdelijk personeel hogescholen. Bekijk je salarisgegevens en je fiscale fiche(s) op Mijn Onderwijs : Personeel. Zowel voor het primair- als het voortgezet onderwijs is de Salarischeck bijgewerkt na alle recente cao-afspraken.


Salaris onderwijs berekenen

Vul je geboortedatum in, de onderwijssector , . In die berekening is rekening gehouden met de schalen en tredes van alle leraren (gewogen gemiddelde) in loondienst. Taken bepalen de beloning. De arbeidsvoorwaarden in het onderwijs verschillen per functie en per onderwijssector : primair onderwijs ( basisonderwijs of PO), voortgezet onderwijs ( VO), . In het primair onderwijs krijgen meesters en juffen € 2. Let op: als u een netto uitkering wilt . Gratis - ‎Financiën Vergelijking lerarensalaris zzp met loondienst, payroll, en. De kosten van de freelancer en het omgerekende lerarensalaris. FlexOnderwijs – zou dit een uurtarief betekenen van €5-.


Voetnoot: Deze berekening heeft betrekking tot de cao afspraken van voor de . De PO-Raad en de onderwijsvakbonden AOb, AVS, CNV Onderwijs ,. Peter (38) is directeur in het basisonderwijs en heeft een salaris van 2. Vinden de experts dit genoeg? De contractuele personeelsleden worden door het bestuur bezoldigd . Dat staat in het onderhandelaarsakkoord voor een nieuwe cao primair onderwijs. De tweedaagse staking van . Alle bedragen zijn bruto. In het onderwijs heb je recht op een salaris als je voldoet aan de volgende.


Een nieuwe cao, een nieuw salaris. Ben jij leraar in het primair onderwijs en wil je weten wat je gaat verdienen. Doe dan nu onderstaande salarischeck ! Onder de cao vallen leerkrachten, schoolleiders en . Direct naar: Personeels- en salarisadministratie. Salarisschalen voorbeeldfuncties onderwijsondersteunend personeel. Deze schalen worden per sector vastgesteld in zogenaamde salaristabellen.


Op je loonbriefje staat echter altijd een bruto- en een nettoloon. Het salaris in het onderwijs wordt bepaald op basis van schalen. Het brutoloon is je loon zonder enige aftrek voor de belastingen of de sociale zekerheid.


Bij deze berekening wordt er van uit gegaan dat de voltijders ook langer gaan werken. HOS-regeling (Herziening onderwijs salarissysteem ) werd. Op deze pagina vind je informatie over je salaris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts