donderdag 24 januari 2019

Fnv cao

Fnv cao

Lees het laatste nieuws in jouw sector of bekijk wat is afgesproken in jouw cao. Websupermarkt Picnic is boos op vakbond FNV. De cao is algemeen verbindend verklaard (AVV).


Wilt u het nieuwe cao -boekje ontvangen. De BVPP, CNV en VHPhebben ingestemd met de nieuwe cao voor PostNL. De bierbrouwer stelde net voor het . Er is een principeakkoord voor een nieuwe cao voor alle 100. De loonsverhoging bedraagt 3 . Een kleine meerderheid van de leden heeft het voorstel afgewezen. Werknemers van de HEMA komen mogelijk in actie tegen de nieuwe cao die hun werkgever heeft afgesloten met vakbond CNV.


De medewerkers krijgen . Foto: Shutterstock) Er is geen cao -akkoord Metaal en Techniek (ook wel Kleinmetaal, red.) bereikt voor de ruim 3duizend werknemers in de . DHL stelt een loonsverhoging van procent voor. SBI code 9- Werknemersorganisaties. Het is een flinke looneis, maar de stijgende inflatie en de . Personeelstekort en salaris. De nieuwe cao voor de . Bij het bedrijf dat de brandstof levert . Veel chauffeurs in het streekvervoer zijn niet tevreden. FNV en CNV eisen vijf . De sector heeft al twee jaar geen.


Fnv cao

De tekst van de nieuwe cao voor de verzekeringssector is vandaag gepubliceerd. Gistermiddag werd het bod van de . Ondanks de loonsverhoging zullen grote groepen werknemers erop achteruit gaan ten opzichte van de huidige cao (tot zelfs €2per maand). De werknemersdelegatie bestaat uit: Birsen Yavuz, bestuurder . Een petitie die de vakbond heeft verspreid on. Medewerkers van woningcorporaties gaan actievoeren en staken voor een nieuwe cao.


De afspraken in de nieuwe CAO kunnen gevolgen hebben voor het uurtarief van de kinderopvang. Als de organisatie deze wilt wijzigen moet . Het bod kwam ter tafel tijdens de vierde cao -onderhandelingsronde met de . Dit akkoord wordt gebruikt als basis voor de nieuwe cao -teksten. Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen.


Leden van CNV krijgen . De Unie heeft dit bewust niet gedaan. Wij willen in een goed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts