dinsdag 29 januari 2019

Merknaam checken

Met deze gratis online tool kun je controleren of jouw merk beschikbaar is en aan alle eisen voldoet om niet geweigerd te worden. Check gratis de beschikbaarheid van uw merknaam. Kom voor geen verrassingen te staan als u uw merk wilt registreren.


Het controleren van je merknaam is essentieel om te voorkomen dat je merkinbreuk pleegt en om zeker te weten dat jouw registratie slaagt zonder bezwaar van . Waarom moet je jouw merknaam checken?

Check eerst even dit lijstje om zeker te weten dat je met je bedrijfsnaam of merknaam niet de mist ingaat. Laat daarom je merknaam controleren en . U kunt een geldig merkrecht enkel verwerven indien u de eerste bent om het merkteken te registreren. Een merk moet immers voldoen aan het . Het is dus zaak uw handelsnaam, merknaam en logo te beschermen.


Ontdek gratis voor registratie of jouw merk beschikbaar is en aan alle eisen voldoet door het hier online te controleren. Wil je een merknaam checken ?

Zonder registratie heb je geen merkrechten en kan je naam door anderen gebruikt worden. De kans op juridische problemen . Als iemand uw merk reeds ingeschreven heeft, is het niet beschikbaar. U kunt tijd en geld besparen door, voordat u uw aanvraag indient, . Inhoud van deze pagina. Check bij KVK of je bedrijfsnaam al voorkomt en lees de tips en regels. Ook jouw merk is goud waard en verdient het om beschermd te worden tegen misbruik.


Dit kan bij het BBIE en kost €240. Controleer je merk. Check de kostprijs om je merknaam te registreren. Het belang van een merkonderzoek bij merknaam checken. Bestaat mijn merknaam al?


Welke onderzoeken naar handelsnaam en . Voordat jij veel tijd en moeite gaat besteden aan het registreren van je merk is het natuurlijk slim om eerst te checken. Dit register is gratis toegankelijk en kun je zelf checken. Daar legde ik al uit dat het registreren van een merk zeer verstandig is als je.

In de merkenregisters kunt u de status van een merknaam nagaan. Via het merkenregister van het Benelux-Bureau voor de . Zoals de naam al aangeeft bestaat dit merk uit woorden en letters, zoals bijvoorbeeld de . Vóór de marktintroductie is het beste moment om te controleren of je merk beschikbaar is,. Merkendatabank Benelux. Check of er identieke merkregistraties in de relevante landen zijn. Voor de start van de merkaanvraag- procedure, moet altijd gecontroleerd worden of identieke of gelijkaardige merken.


De meeste registratiebureaus controleren uitsluitend of er een weigeringsgrond op het nieuw in te schrijven merk van toepassing is. Dit is bijvoorbeeld het geval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts