vrijdag 25 januari 2019

Google afbeelding zoeken iphone

Google afbeelding zoeken iphone

Zoeken met een foto. Tik op de zoekbalk. Alle resultaten zijn afbeeldingen. Schermafbeeldingen. Beoordeling: - ‎8. Hou je vinger een paar seconden op de foto of afbeelding. Er verschijnt een menu. Kies nu voor Bewaar afbeelding.


Google afbeelding zoeken iphone

Ze werden gesorteerd op klein, . Handig om te zien of andere . U kunt dit ook combineren, bijv. Elke dag worden duizenden nieuwe afbeeldingen van hoge kwaliteit toegevoegd. Stockvideoclips voor. Ik neem je mee in een aantal apps.


Dagelijks gebruiken miljoenen mensen deze digitale speurneus om . Een foto als afbeelding voor een contactpersoon instellen. Bedrijven en de gegevens van contactpersonen van bedrijven zoeken. MobileMe, Adresboek in Mac OS X, ! In TinEye krijg ik te . Met onderstaande foto testen we of InVID ons inderdaad de metadata geeft waar we naar op zoek zijn. Wanneer je de afbeelding van . In het menu Locatievoorzieningen (zie afbeelding ) kun je bepalen welke app.


Google afbeelding zoeken iphone

Nooit meer urenlang zoeken naar dat ene vakantiedorpje waar je ooit. Fotozoekfunctie in WhatsApp om afbeeldingen te kunnen googelen. AirPrint ondersteunt geen openbare draadloze netwerken, zoals openbare mobiele hotspots, Bluetooth of mobiele dataverbindingen. Open het document, de foto, . De afbeelding wordt bewaard in een album screenshots, maar.


Dat gebruik je bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een . Wil je jouw product sneller verkopen? Plaats dan een duidelijke foto bij je advertentie. Hoe je dit doet, hangt af van de manier waarop je . De app plakt dan een aantal afbeelding achter elkaar en speelt het dan versneld af. Om dan op zoek te gaan naar een specifieke foto, kan lastig worden en. Geüpload door Anson Alexander Yandex.


Google afbeelding zoeken iphone

Images: search for images on the internet, search by. Failed to get. Check your internet connection.


Voor welk toestel bent u op zoek ? Ben je tijdens het samenstellen van een presentatie op een mooie foto gestuit, en ben je op zoek naar meer van dat . Translator apps kunnen werken met tekst, real-time spraak en afbeeldingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts