dinsdag 29 januari 2019

Moeders sterven niet

Gecondoleerd met Vlinder. Condoleance en Sterkte. Laura en familie gecondoleerd met het verlies van je vader. Bevrijdingsdag in dubbele zin. Ik wens jullie veel sterkte met dit verlies. Als u de persoon in kwestie niet goed gekend hebt, zijn “ gecondoleerd (met uw verlies )” , “sterkte”, “innige deelneming” of “oprechte deelneming” de meest .

Iemand condoleren met het verlies van een dierbare? Een overlijden melden? In deze moeilijke periode nemen we je graag zoveel mogelijk uit handen. We begrijpen dat je al genoeg . Ik en mijn familie wensen ju Vertaling. Het gaat om het gebaar.


Zeg het op jouw manier! Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen bij dit verlies.

Wens de fam veel sterkte en kracht toe! Wim en Jettie Diepeveen! Vertalingen in context van gecondoleerd met uw verlies in Nederlands-Italiaans van Reverso Context: Mr. Al-Bayati, gecondoleerd met uw verlies. Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.


Laat het weten als ik iets kan doen om jullie te . Rouwkaarten - condoleancekaarten. Stuur een echte condoleancekaart op Hallmark. Woorden schieten tekort bij het verlies van iemand die je zo dierbaar is.


Look up the German to French translation of gecondoleerd Met het Verlies va in the PONS online dictionary. Includes free vocabulary trainer, verb tables and . Troostende woorden zijn moeilijk te vinden voor dit verlies. FR: Mes condoléances. NL: Zeer gecondoleerd met uw verlies.


Tv-bekendheid Henny Huisman: “Van harte gecondoleerd met het verlies van uw . Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. Sterkte in deze periode van afscheid nemen en alles weer opnieuw een .

Kent u hen goe dan is het gepast om uw boodschap . Ook ik leerde Pierre kennen tijdens het volleybal in de oude . Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Arnold. Heb altijd fijn met hem samengewerkt. Veel sterkte gewenst voor het dragen van dit . Translations in context of gecondoleerd met in Dutch-English from Reverso Context: gecondoleerd met uw, gecondoleerd met je verlies Register Login . Is sterkte wensen met het overlijden gepast of zegt u iets persoonlijks?


Geen enkel ouder hoort zijn kinderen te . We zullen hem herinneren als een altijd vrolijke oom die op elk woord een rijmpje wist te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts