dinsdag 6 maart 2018

Uitstel neerlegging jaarrekening

U heeft na de goedkeuring van de jaarrekening dagen de tijd voor de indiening ervan bij de NBB, lees: de neerlegging. In principe moet u . Vermits u nu echter uw jaarvergadering met maximaal weken kunt uitstellen , schuift ook de uiterste datum voor de neerlegging op, tot uiterlijk . Ingeval van laattijdige neerlegging van de jaarrekening int de Balanscentrale een verhoogd tarief. Dit verhoogd tarief bestaat uit de normale neerleggingskost,. Neerlegging van de jaarrekening : aanvraag tot uitstel wegens overmacht.


Naar aanleiding van de maatregelen . De jaarrekening moet voorgelegd worden aan de AV. De neerlegging van het jaarverslag en de jaarrekening moet binnen de dertig . Dit uitstel brengt eveneens de verlenging met zich mee van onder. De AV uitstellen is nodig in het kader van de recente gebeurtenissen en. Ook het neerleggen van de jaarrekening krijgt hetzelfde uitstel. Een uitstel van de algemene vergadering brengt met zich mee dat ook de verplichting tot neerlegging van de jaarrekening wordt uitgesteld.


Ambtshalve doorhaling van de inschrijving in het KBO. Uitstel is niet mogelijk. Het uitstellen van de algemene vergadering is facultatief. Algemene vergadering uitstellen. Opgelet: in dit geval moet de jaarrekening wel nog steeds binnen zes maanden.


Uitstel neerlegging jaarrekening

Btw verschuldigd volgens deze aangifte betalen (geen uitstel ). Uiterste datum voor het neerleggen van de jaarrekening , de geconsolideerde jaarrekening en . Ook laattijdige neerlegging wordt opgespoord en gestraft. Fiscale sanctie Er. Hoe kan u de goedkeuring van de jaarrekening uitstellen ? Ontbinding en vereffening in één akte – neerlegging van jaarrekening bij de NBB. Verlenging maatregelen tot uitstel AV of schriftelijke AV tot en met juni.


Mogelijkheid tot uitstel van de algemene vergadering, de goedkeuring en de neerlegging van de jaarrekening en de bekendmaking van . Na de goedkeuring van de jaarrekening moet deze normaalgezien worden neergelegd bij de griffie of de Nationale Bank. UITSTEL VAN DE ALGEMENE VERGADERING. Met deze datum kunnen we ons houden aan de opgelegde termijn van zes maanden voor de neerlegging van de jaarrekening. Deze nieuwe vergadering zal . Voor de aangiftes van vennootschapsbelasting, personenbelasting, . Type: Informatienota. Toon in recente documenten: aan.


Kredietverzekering, X,. Bedrijfsschadeverzekering, X,. Diefstalverzekering, X,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts