dinsdag 20 maart 2018

Groene kaart auto niet gekregen

Als ik een verzekering voor mijn auto wil afsluiten dan krijg ik de melding -Dit . De groene kaart versturen wij digitaal voor de ANWB Auto -, Motor-, Oldtimer- en. Voortaan geldt uw groene kaart niet langer als bewijs dat u verzekerd bent. Lees hier meer over deze recente wijziging in de wetgeving. Hierdoor hoef je de groene kaart niet meer verplicht bij je te hebben. Voor elk voertuig met een kenteken bestaat een groene kaart , zoals.


Groene kaart auto niet gekregen

Daarnaast is het mogelijk dat u een zwart-wit kopie heeft gekregen. Een leven zonder de auto kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. Het maakt niet uit of dat voertuig een auto , vrachtwagen, motorfiets of zelfs een speed pedelec is.


U moet dat document steeds in het verzekerd . Vereende werd het bericht van Allsecur overigens met verbazing ontvangen. U stuurt de groene kaart door, uw medewerker print ze af, en quasi zonder vertraging staat hij even later bij de autokeuring. De kaart is niet overal verplicht, maar in sommige landen wel.


Maar nog voor zijn auto aan een. Door Frankrijk rijden zonder groene kaart ? De grens oversteken naar Marokko zonder het . Als je een autoverzekering afsluit, ontvang je een groene kaart. Rianne, expert autoverzekeringen.


Delta Lloy Nationale Nederlanden of Reaal ontvangen van ons een e-mail met daarin hun groene kaart. Diverse autoverzekeraars , waaronder BOVAG Autoverzekering, versturen de groene kaart. Bent u de groene kaart kwijt of heeft u hem niet ontvangen ? Heeft u de groene kaart die we u stuurden toen u de autoverzekering afsloot niet meer?


Groene kaart auto niet gekregen

Wanneer heb je een Groene kaart nodig voor je voertuig? Let op: is je aanhangwagen of caravan bij ons verzeker maar je auto niet ? Kunt u bij een controle door de politie uw kaart niet tonen, dan kunt u een boete krijgen en kan uw auto in beslag genomen worden. Is de groene kaart verplicht?


Op dit moment is het niet mogelijk om de groene kaart per post naar u te versturen. In Nederland hoef je hem niet bij je te hebben. U ontvangt daarom een e-mail met als bijlage de groene . Gaat u met de auto naar het buitenland? Dan heeft u een groene kaart nodig. Weet u niet wat een groene kaart is?


Op deze pagina leggen we het uit. In veel Europese landen is de originele groene kaart inmiddels niet langer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts