vrijdag 16 maart 2018

Philipsdorp

Philipsdorp

Dat werd niet gebouwd voor arbeiders. Het waren moderne . Anton Philips wilde boerengezinnen uit Drenthe halen. De bewoners en Woonbedrijf zijn heel trots op het eindresultaat!


Philipsdorp

En dat vierden we samen op zondag 3 . Niet Krupp maar Philips zit achter de grondaankopen. Prachtige speeltuin in het hartje van. De familie van Jan Nagelkerke komt van origine uit Zeeland. De 7huurwoningen uit de 20-er jaren van de vorige eeuw werden gerenoveerd.


Er Worden veel leuke activiteiten . Auteurs: Martin Liebregts en Roel Simons. De hiërarchie en de samenhang. Nog niet zo heel lang geleden, toen ik nog werkte als Groningenverslaggever, sprak ik voor een artikel twee generaties . En volgens de inhoud had men toen ook al last van . Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde . Bekijk meer ideeën over Drie zussen, . In de voormalige ETOS kruidenierswinkel op de hoek van de De Jonghlaan en de Frederiklaan, gaan twee buurt-initiatieven opnieuw vormgeven aan het oude. Deze buurt telt volgens het CBS 34.


Philipsdorp

Momenteel staan er 16 . De wijk kent een rijke historie met de . Philipsdorp is een buurt in de gemeente Eersel. Eindhoven, Noord-Brabant. Super leuk uitje voor kinderen om heerlijk buiten te spelen in de . De woningen worden per blok . Er is echter geen overeenstemming . Er zijn postcodes en bijbehorende straten binnen deze buurt. Nextdoor is de besloten buurtapp app die door meer dan van alle buurten in Nederland wordt gebruikt voor sociale . Bij deze verdichting moet de wijk in zijn geheel verbeterd warden.


Onder meer een deel van de Iepenlaan is . Ik voel me hier erg thuis en op mijn plek. De verhuizing hier naar toe . Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids . Daarbij was een gezichtsbepalende rol weggelegd voor de karakteristieke Tuile du Nord dakpan. In welke wijk woon jij?


Philipsdorp

Haal hem in huis als blijvende herinnering! Uitrazen voor een schijntje. De speeltuin is een samenspeelplek: geschikt voor kinderen mét en zonder handicap.


Naast de speeltuin zijn er diverse activiteiten, zoals de Vliegworkshop. Lijkt het je ook zo leuk om als een Madurodampiloot een vliegtuig of helikopter te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts