donderdag 29 maart 2018

Betekenis geïntroduceerd

Je hebt gezocht op het woord: geintroduceerd. Verbuigingen: heeft geïntroduceerd (volt.deelw.) 1) (een nieuw product) op de markt brengen Voorbeeld: `een nieuw model auto introduc. Door experts geschreven. Vervoegingen: heeft geïntroduceerd (volt.deelw.) 1) (een nieuw product) op de markt brengen. Hij werd door de gastvrouwe geïntroduceerd.


Betekenis geïntroduceerd

Betekenis geïntroduceerd. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan . Hieronder vind je betekenissen van het woord introduceren. Wat betekent introduceren? Je kunt ook zelf een definitie van . Translation and Meaning of geïntroduceerd , Definition of geïntroduceerd in Almaany Online Dictionary of English-Dutch. Zij gebruikt de term . Vind hier altijd het officiële ŠKODA logo en de betekenis ervan.


De circulaire job of hoe krijg je interne mobiliteit en upskilling geïntroduceerd binnen je organisatie? Grootste financieel-economische lexicon in NL-taalgebied. De vlag werd door de Cypriotische president Makarios III geïntroduceerd met de.


Betekenis geïntroduceerd

Introducee (meervoud: introducees) verwijst altijd naar een vrouw. Ambulant predikant geïntroduceerd. Naast vegetarische snacks op basis van oesterzwammen hebben jullie de Blended Burger ontwikkeld en geïntroduceerd.


We wilden een product op . Zullen we over de dood praten? Deze poort biedt geen ondersteuning voor Thunderbolt- . Zo nu en dan worden er in het psychotraumaveld nieuwe begrippen geïntroduceerd die de klinische praktijk verhelderen en verrijken. Een dergelijk begrip is . Om aan te geven dat om je goed te voelen lichaam en geest een eenheid. Op deze website helpen we je graag met de betekenis van alle Nederlandse woorden.


Betekenis geïntroduceerd

Latijn) (introduceerde, h. geïntroduceerd ),. Hiermee is een nieuw begrip geïntroduceerd , namelijk organisatie. Verspreiding en betekenis. In Toscane werd de couscous door Joodse emigranten geïntroduceerd , ook in de zestiende eeuw. Van alle symbolen hoort de betekenis geıntroduceerd te worden.


Memorylane geïntroduceerd in Rotterdam. Het is een beweging die . Midden-Oosten in Europa geïntroduceerd en zo kwam ook het woord. De oorspronkelijke betekenis is echter breder en complexer. De AIFM-richtlijn (Alternative Investment Fund Managers Directive) is een Europese richtlijn die geharmoniseerde regels heeft geïntroduceerd waaraan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts