woensdag 14 maart 2018

Taxi vergoeding basisverzekering

Reiskosten voor uw behandeling krijgt u in sommige gevallen vergoed uit de basisverzekering. U kunt reizen met de auto, taxi of het openbaar vervoer. Hoe vraag ik een verlenging aan van mijn akkoordverklaring voor zittend ziekenvervoer?


Onder taxivervoer valt openbaar vervoer (bijvoorbeeld de trein of bus), een particuliere auto of een ander . De verzekeraar vergoedt alleen ziekenvervoer per auto, taxi of openbaar vervoer als u: nierdialyses in . Vergoeding ziekenvervoer met auto of openbaar vervoer. Aanvullende verzekering voor taxivervoer. Het basispakket vergoedt in een aantal gevallen het vervoer per taxi (auto of openbaar vervoer) als je voor medische . Reiskostenvergoeding voor vervoer per auto, taxi of het openbaar vervoer van en naar een behandeling. U krijgt vervoer vergoed uit de basisverzekering in . Er is geen vergoeding uit de aanvullende verzekering voor ziekenvervoer met (rolstoel) taxi.


Wordt de taxi naar het ziekenhuis vergoed ? Dit kunnen kosten voor de taxi , openbaar vervoer, eigen vervoer of. En dit vervoer nodig is voor behandelingen die vergoed worden uit de basisverzekering. Medisch vervoer met een ambulance wordt vergoedt uit het basispakket van de zorgverzekering.


Er geldt geen eigen bijdrage voor ambulancevervoer. Wanneer krijg ik zittend ziekenvervoer vanuit de basisverzekering vergoed ? Je krijgt de kosten van. Mag ik naar een ander taxibedrijf ? Neem dan contact op met Nationale-Nederlanden Klantenservice.


Deze vergoedingen gelden als u een gecontracteerde taxivervoerder gebruikt of met het openbaar vervoer of eigen vervoer reist. Basisverzekering , Taxivervoer : 1 Wij vergoeden de rekening van . Vanuit uw basisverzekering. De zorgverzekeraar vergoedt alleen kosten voor het gebruik van de (eigen) auto, taxi of openbaar vervoer als een . U reist met het openbaar vervoer, taxi of . Wat wordt er vergoed ? Als je per auto, taxi of openbaar vervoer naar een ziekenhuis, instelling of zorgverlener moet, krijg je soms de kosten vergoed , Wij leggen graag uit hoe dit. Bekijk de vergoedingen per verzekeraar.


Taxi vergoeding basisverzekering

In dat soort gevallen kun je recht hebben op vergoeding van een taxi of eigen vervoer. Rolstoel) taxivervoer : Heeft Anderzorg jou een brief gestuurd waarin staat dat . Met een Wmo- taxipas is het dan mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te. Zittend ziekenvervoer basisverzekering.


Soms krijgt u vanuit de zorgverzekering een vergoeding voor taxivervoer naar het ziekenhuis. Ook andere vormen van . Bij Pro Life bestaat hier een vergoeding voor vanuit de basisverzekering. Een taxi staat altijd voor u klaar, wanneer u het nodig hebt. Ben je afhankelijk van een (rolstoel) taxi voor ziekenhuis- of doktersbezoek? Kan jij een vergoeding aanvragen?


Hiervoor reist u per openbaar vervoer, taxi of eigen vervoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts