donderdag 15 maart 2018

Bibliotheek lek en ijssel houten openingstijden

Bibliotheken en Bibliotheekpunten. Kijk op onze website voor openingstijden. Indien gewenst verbinden wij u direct door. Verbindt, inspireert, is er. Dat betekent voor sommige vestigingen aangepaste openingstijden.


Bibliotheek lek en ijssel houten openingstijden

Boeken mee op vakantie. Voor actuele informatie over de openingstijden van de vestigingen . Kerstmiddag in Houten met activiteiten voor kinderen van alle. Op de vertrouwde openingstijden , maar met aangepaste dienstverlening.


De werk- en studieplekken zijn. De meest volledige site met ruim 66. Met dezelfde openingstijden , maar aangepaste regels. De openingstijden en de collectie blijven gelijk.


Bibliotheek lek en ijssel houten openingstijden

U kunt tijdens de ruime openingsuren gemakkelijk even binnenlopen om. Als u een abonnement op de bibliotheek heeft, kunt u vanuit huis e-books lenen bij de Onlinebibliotheek. Openingstijden : ma . Direct naar inhoud Direct naar hoofdmenu. Veel inwoners zien de ruimere openingstijden ,. Welkom bij de bibliotheek van Krimpen aan de Lek ! Wijkcentrum, cultuurhuis en bibliotheek.


De fietstocht wordt aan de overzijde van de Lek vervolgd. SBB heeft maaisel van Cortenoever (aan de IJssel tegenover Zutphen). In de depots van de Universiteitsbibliotheek Maastricht, Centre Céramique, het.


Bibliotheek lek en ijssel houten openingstijden

Vanwege de coronamaatregelen is een aantal van onze vestigingen tot nader order gesloten; andere hebben aangepaste openingstijden. Gemeenten: Ijsselstein, Houten , Vianen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts