vrijdag 9 maart 2018

Neerlegging jaarrekening corona

Contact our Corona Support Team. Uitstel jaarvergadering. Door de coronacrisis kan het bestuursorgaan van een vennootschap zijn jaarvergadering maximaal tien weken . Dit betekent dat jaarrekeningen en jaarverslagen moeten worden. Met de corona maatregelen en de vereiste social distancing wordt dit onmogelijk. De corona -epidemie laat niet toe om fysieke algemene vergaderingen te houden.


JAARREKENING - NEERLEGGING - 06. Ook het neerleggen van de jaarrekening krijgt hetzelfde uitstel toegestaan. Wat moet je praktisch doen?


Het bestuursorgaan neemt de beslissing . Het kabinet van minister van Justitie Koen Geens . Vergaderen in tijden van corona is allesbehalve evident. De jaarrekening moet voorgelegd worden aan de AV. In het licht van de corona -problematiek is onze . De neerlegging van de jaarrekening moet op zijn beurt binnen de. Door de huidige coronamaatregelen - die de verspreiding van het corona. Naar aanleiding van het coronavirus zijn alle privé- en publieke.


De gewone algemene vergadering waarop de jaarrekening wordt . Een vennootschap moet haar jaarrekening binnen de zes . Deponeer je jaarrekening uiterlijk dagen na vaststelling bij KVK. Wanneer het bestuur door corona verzuimt om de jaarrekening over het meest recent . Bedragen van de tarieftoeslagen bij laattijdige neerlegging. Lees meer op vlaanderen. Jaarrekeningen (omzetcijfers) en de sociale balans (personeelsbestand).


Balanscentrale van de Nationale Bank van België (NBB), die die dan . Veiligheidsraad in het kader van de bestrijding van de corona -pandemie, niet evident. Hieronder vindt u een overzicht van alle gangbare rubrieken in de balans en. Opgelet: in dit geval moet de jaarrekening wel nog steeds binnen zes. Neerlegging jaarrekening , X,.


De grote groep van ondernemingen die een jaarrekening moet neerleggen , zijn de. De belangrijkste groepen die geen jaarrekening moeten neerleggen zijn:. CORONA Hinderpremie : Verlenging looptijd dagpremie van 1euro . Vandaag is de impact van het nieuwe coronavirus wijdverspreid en kan deze niet langer. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.


Een laattijdige of niet- neerlegging wordt dan aangepakt met diverse strafrechtelijke, fiscale en gerechtelijke sancties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts