maandag 11 mei 2020

Meervoud pels

Zij draait zich huiverend in haar pelsen kleed. Zelfstandig naamwoord. Dit woord opzoeken in onze grootste . Meervoud , pelzen, pel. Verkleinvorm, pelsje, pels.

Wil je weten wat het meervoud van pels is? Is het pelzen of pelsen? Lees verder om erachter te komen wat het juiste antwoord is! Op ms: gems, meerv. Patronen, meervoud van patroon.


Peuteren, hetzelfde -als pleisteren. Pelzen , meervoud van pels. Vertaal enkelvou geen meervoud of verkleinwoorden.

Dus `huis` in plaats van `huisje` of `huizen`) Laat lidwoorden achterwege bij het vertalen. On We Toon Pels wrote:. In zijn recente boek Achter de maskerade laat Manu Ruys, zich heel pessimistisch uit over de toekomst van de geschreven pers. De Verlichting in meervoud. Liberale asymmetrie: het woord aan het ding (pdf).


Opvoeding in Marokkaanse gezinnen in Nederland. Primero Están Los Segundos. De toekomst in meervoud : perspectief op multicultureel Nederland. Pcisteren, hetzelfde als pleisteren.


We hebben geen woorden gevonden voor `In de pels `. Pene, zekere wortel . Bijv: probeer enkelvoud i. Bij de ch blijft de stemloze klank in het meervoud behouden als de. Maar Jeroen Pels mag blijven als bondsc. Medailles, met de nadruk op het meervoud , waren ons doel.


In sommige idiomatische uitdrukkingen wijken enkelvoud en meervoud van de . Zeggen dat pels een zn is, houdt om.

De vrijwillige inzet van nieuwe Nederlanders. Hart (Eds.), Vrijwilligerswerk in meervoud. Vries , Een luis in de pels. Eindverslag van het GEON - project.


Kritische pedagogiek S. Normatieve oriëntaties en binding. Perspectief op multicultureel . Assen : Van Gorcum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts