woensdag 27 mei 2020

Verantwoordelijk stellen engels

Online vertaalwoordenboek. EN: verantwoordelijk stellen. Vertaling van verantwoordelijk stellen.


De inlener kan aansprakelijk worden gesteld voor de loonheffingen en omzetbelasting wanneer de uitlener van de arbeidskrachten deze heffingen niet betaalt. Bijvoorbeeld door slecht onderhoud aan een weg of het riool?

Dan kunt u de gemeente hiervoor aansprakelijk stellen door een schadeclaim in te dienen. Aansprakelijk stellen - Deze brief kunt u voor diverse soorten schade gebruiken, bijv. Maar daarvoor moet u eerst de wederpartij aansprakelijk stellen en een.


Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor het beheer van grote wateren, zoals de zee en. De waterschappen stellen beheerplannen op voor de waterkwaliteit van de. In onderstaand overzicht vindt u voorbeeldbrieven van de meest voorkomende aansprakelijkheids-gerelateerde kwesties, zoals het aansprakelijk stellen van . Nederland (in het Engels ).

Omdat de werkgever verantwoordelijk is voor de gezondheid van . In dit soort situaties kan een curator de bestuurder aansprakelijk stellen voor de schulden . Modelbrief aansprakelijk stellen Engels. De onderneming die hiermee wordt geconfronteerd kan in uitzonderlijke situaties het bestuur privé aansprakelijk stellen. Verkoper aansprakelijk stellen voor verborgen gebreken.


Voor deze wettelijke vorm van . Het is de nachtmerrie van huizenkopers. Je hebt een huis gekocht en je stuit op verborgen gebreken. Organisaties zijn in bepaalde situaties verplicht een functionaris gegevensbescherming (FG) aan te stellen.


Dit is iemand die binnen de organisatie toezicht . Maak hiervoor een medewerker (per dienst) verantwoordelijk en stel. Dit kan door één of meerdere medewerkers hiervoor aan te stellen of . Mag een veiligheidsinformatieblad (VIB) in het Engels worden meegeleverd? Wie is verantwoordelijk voor het opstellen van een veiligheidsinformatieblad . Alle verantwoordelijk citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al.

Een brief om een andere partij aansprakelijk te stellen wordt verstuurd wanneer en andere partij aan u schade berokkend heeft. Met de brief stelt u de andere . Op grond van artikel . Als bedrijf ben je eindverantwoordelijk voor de persoonsgegevens. Dat staat voor aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. Met al deze namen bedoelen we dus hetzelfde: de verzekering als je aansprakelijk bent voor schade.


Als de vervoerder te laat aflevert, kun je hem aansprakelijk stellen voor schade als gevolg van de te late levering. De aansprakelijkheid van de vervoerder voor . Soms kan het handig zijn dat de statuten van de rechtspersoon in het Engels of een. Dossier VOF: Ook aansprakelijk voor schulden andere vennoot?


Ook hebben wij een getuigenverklaring in het Engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts