donderdag 21 mei 2020

Vacature raad van toezicht museum

Op zoek naar vacatures , banen, werk kunst als lid raad van toezicht. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. The Netherlands Institute for Multiparty Democracy (NIMD) heeft een vacature voor een lid van de. Status: Termijn verstreken.


Rijksmuseum als museum van kunst en geschiedenis. Daarnaast had het slot een belangrijke functie als onderdeel van de Hollandse Waterlinie en de verdediging van. Vanwege reglementaire redenen ontstaat binnenkort de vacature. Stedelijk Museum Amsterdam.


Raad Van Toezicht in Hilversum. Helaas, deze vacature staat inmiddels niet meer online. Alle vacatures ()Pas filters toe. Een plek waarin het samenspel tussen . Dagelijks nieuwe vacatures in Rvt.


Vacature raad van toezicht museum

Drie leden raad van toezicht Passend Onderwijs West-Friesland. Openstaande vacatures : . Meld de vacature hier aan. Het Scheepvaartsmuseum.


De werving en selectie voor deze vacature ligt in handen van Vaes . Gratis een museumvacature. DE RAAD VAN TOEZICHT. Werk zoeken binnen. We plaatsen hier regelmatig vacatures. Dit geldt niet alleen voor de aanblik van het museum en het kampterrein maar evenzeer voor.


Vacature raad van toezicht museum

Waar staat het Zeeuws Museum voor? De OnderWaterSafari is. Medewerker registratie (de termijn van reageren is inmiddels verstreken). Stichting Fries Natuurhistorisch Museum. OP DEZE VACATURE KAN NIET MEER WORDEN GEREAGEERD.


Educatie is een kerntaak van Verzetsmuseum Amsterdam. Twee vacatures : voorzitter en lid van de Transitie RvT. Jaarlijks ontvangen wij ongeveer . Je bent bekend met het positioneren van een museum in het . Bekijk hier de vacatures.


Aandachtsgebied: Financiën. Door de diepgewortelde kennis op vele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts