woensdag 27 mei 2020

Schoonmaaklijst kinderopvang

Agrarische kinderopvang. In de kinderopvang vindt overdracht van ziektekiemen op verschillende manieren. Neem dit op in het schoonmaakrooster (wanneer, hoe en wie het doet). Schoonmaken (zie het Schoonmaakrooster ). We werken ook met een schoonmaakrooster voor de pedagogisch medewerkers.


Hierop staat wat er dagelijks . Gooi de washandjes voor de monden en handen na gebruik altijd in de was. Informatie ziektebeelden voor KDV, . Maak de keuken schoon volgens het schoonmaakrooster. SPELMATERIAAL BINNEN.


Speelhuis : trap, wanden en randen bovenverdieping. Medewerkers maken kranen, wasbakken en toilet schoon volgens richtlijnen schoonmaaklijst. HYGIENE TIJDENS VERSCHONEN.


Het verschonen van een . Om alles in alle ruimtes zo schoon mogelijk te houden hebben wij schoonmaaklijsten. Als zichtbaar zieke kinderen op het kinderdagverblijf aanwezig zijn, krijgen zij eigen speelgoed om mee te spelen, voor zover dit mogelijk is. Eigen beker, bord en . Mocht een kind ziek worden op de opvang dan kunnen de leidsters al een paracetamol. In de bijlage zijn de protocollen en de schoonmaaklijsten toegevoegd.


Meer weten over de schoonmaak van scholen of de kinderopvang ? Wanneer heb je je huis voor het laatst een schoonmaakbeurt gegeven? Wanneer zieke kinderen met verkleedkleren spelen, worden de kleren extra gewassen. De verkleedkleren worden op 60˚C gewassen . Daarnaast dienen de medewerkers de schoonmaaklijst bij te houden. Wij bieden kleinschalige kinderopvang volgens de formule van de agrarische.


Door het dagelijks invullen van de schoonmaaklijst is er een constante controle . Wij vangen kinderen op in een veilige en gezonde kinderopvang. Op de schoonmaaklijst staan alle werkzaamheden die moeten. Buitenschoolse opvang de Boomhut – de Beuk.


Overige lijsten kdv en bso. Medicijnformulier: wordt door de ouder ingevul wanneer een kindje medicijnen van . Hygiëne en check listen, schoonmaaklijsten , speeltoestellen, overzicht ongevallen, registratie. Monkey Donky speelhuis.


Bij het inrichten van de ruimten en de . Kinderopvang (Wet IKK) is gebaseerd op de volgende pijlers:. Ook u heeft baat bij kinderopvang op maat! Dit wordt genoteerd op schoonmaaklijsten en die bewaren we bij het risico-inventarisatieverslag. De kinderopvang beschikt over een vaste groepsruimte en een aangrenzende. Tevens werd de ingevulde schoonmaaklijst gepresenteerd.


De map oude schoonmaaklijsten , overdracht en notulen spreekt voor zich. Freekids heeft opgesteld binnen het Gezondheids- en Veiligheidsbeleid .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts