woensdag 20 mei 2020

Meervoud piano

Hoe schrijf je het meervoud van piano ? Lees verder om erachter te komen wat het juiste antwoord is! De correcte schrijfwijze is:. Verkleinwoord: pianootje.


Samenstellingen met piano worden als één woord gespel tenzij de klinkers botsen.

Swivel castors have many uses: fittings for furniture, pianos , hospital beds, . Je hebt gezocht op het woord: PIANO. Bron: User:Gryffindor and User:Megodenas (CC BY-SA ). De piano is trouwens een vleugel. De meeste zelfstandige naamwoorden hebben een regelmatig meervoud.


Woorden die eindigen op -o krijgen in het meervoud -es of -s: Piano - Piano s. Meervoudig rustige en zeer expressieve stukken.

Ze zijn ook geschikt als stimulatie voor het eigen improvissen. Verdieping complexere problemen met het. Voorbeeldzinnen met ` pianos `. EN: Are there any other pianos ? Giraffes, Black Dragons, and Other Pianos. In sommige gevallen is zowel enkelvoud als meervoud mogelijk, maar met een subtiel betekenisverschil: Pianospelen en zingen is haar hobby . Zij leert pianospelen. Als de betekenis van een van de woorddelen is verzwakt of niet meer . Hoor je een lange klank aan het eind van het woord?


RockBallads Band - meervoudig . Bekijk contactgegevens en informatie over Piano Magic. Chatbericht sturen. Aanvullende regels meervoud - zelfstandig naamwoord: Wat zijn de.


Het meervoud van cd is cds. Wat is het meervoud van piano ?

Letterlijk is tintinnabuli het meervoud van tintinnabulum wat latijn is voor klokje. Normaal komt er gewoon een –s achter. Bij onderstaande woorden . Daarom enkelvoud en meervoud in één zin? Wil jij achter de piano ? In dit artikel leg ik uit wat de regels zijn bij het meervoud.


De Polestar is alvast in meervoud aangekomen bij ACG. Een agraffe ( meervoud : `agraffen`) (ook wel agraaf, meervoud `agraven`) is een onderdeel van sommige piano `s. De agraffe wordt voornamelijk in vleugels . En hoezo meervoud ? In deze korte, zwart-komische liedcyclus maak je aan de hand van twaalf nieuwe liederen kennis met Stella, een jonge . Als het enkelvoud een lange klinker heeft vervalt in het meervoud een van die klinkers. We hebben geen woorden gevonden voor `Proef op de piano `. Bijv: probeer enkelvoud i. Werk in uitvoering.


Aan dit artikel wordt voorlopig nog (druk) gewerkt. Gelieve dit artikel niet te bewerken, totdat dit sjabloon is weggehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts