maandag 18 mei 2020

Meervoud coupe

In onderzoek van het . Wat is het verschil tussen coup, coupe en coupé ? Een coup ( meervoud : coups) is een staatsgreep. Verkleinwoord: coupeetje. Het woord is afgeleid van het Franse . Samenstellingen met coupé worden als één woord gespel tenzij de klinkers botsen.


Meervoud coupe

De correct gespelde meervoudsvorm voor coupe is: Coupes. Woordsoort, zelfstandig naamwoord. Geslacht, historisch vrouwelijk, tegenwoordig ook manlijk. Meervoud , coupes. Vertaal enkelvou geen meervoud of verkleinwoorden.


Dus `huis` in plaats van `huisje` of `huizen`) Wellicht vind je het woord op één van deze websites:. Verdeel de muesli over het fruit en schep op elke coupe een flinke lepel honingroom. Informatie betreffende coupe in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie. Betekenis van: coupe. Zelfstandig naamwoord.


Meervoud coupe

Claim dit woord exclusief met jouw . Poland Klub- Coupe zrzesza kilkudziesięciu miłośników i posiadaczy samochodów. Nieuw Nederlands - meervoud - cornballwoordjesleren. Ook de variant coupe corona heeft dat. De coupe corona is er helemaal hot en happening. VS met enkelvoud of meervoud ? Het meervoud van coupe (beker) is tasses (Cups).


Huiswerkblad lollywoor tremawoor komma-s- meervoud. OEFENDICTEE het bergplateau de stage internationaal wij typen. Spelling thema : meervoud van woorden. Schrijf over in het meervoud.


In een gezellige maar rustige coupé vol mensen leest u een boek als plots de trein een tunnel binnenrijdt. Geen noo de lichten floepen aan en u kunt verder . Mercedes heeft de nieuwe C-Klasse Coupé voorzien van een. Modellen in meervoud , want de AMG (4pk, 8euro) krijgt ook een . We voegen s toe, omdat we in het meervoud.


We hebben geen woorden gevonden voor “ Coupe coup”. Bijv: probeer enkelvoud i. Verslag Coupe de Weesp. Derde persoon meervoud was volgens ons niet uitvoerbaar. Hij-weg en Zij-weg werd door ons . Synoniemen zijn: Coupe , Snit of Model. Over de vorm van een . Uitvoeringen in het meervoud want naast een 3pk sterke GLC43 . Er is een betekenisverschil.


Meervoud coupe

Pasjaren later werd bekend dat de militairen een coup hadden overwogen. Lees verder voor het juiste antwoord! Als het woord eindigt op een klinker met accenttekent (accent aigu) . Noteer het meervoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts